У Полтаві оголосили про підозру двом нападникам на журналіста Ярослава Журавля

У Полтаві оголосили про підозру двом нападникам на журналіста Ярослава Журавля

14 Серпня 2018
1218

У Полтаві оголосили про підозру двом нападникам на журналіста Ярослава Журавля

1218
Полтавські правоохоронці повідомили про підозру двом чоловікам, які в травні напали та силою виштовхали журналіста Ярослава Журавля з офісу осередку Соцпартії.
У Полтаві оголосили про підозру двом нападникам на журналіста Ярослава Журавля
У Полтаві оголосили про підозру двом нападникам на журналіста Ярослава Журавля

Про це повідомляється на сайті прокуратури Полтавської області.

«Установлено, що чоловік, який є місцевим журналістом, для розмови із головою Полтавського осередку однієї із партій прийшов до його офісу. У цей час до приміщення зайшли молодики, один з яких почав нецензурно висловлюватися на адресу журналіста, а потім почав наносити численні удари останньому. Після цього до потерпілого підійшов ще один молодик 1992 р.н., який почав кулаками бити журналіста по обличчю», – йдеться в повідомленні.

Згідно висновків судово-медичної експертизи, у потерпілого – перелом нижньої щелепи зі зміщенням, закрита черепно-мозкова травма головного мозку.

Двом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.28 ч.1 ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, вчинене групою осіб) КК України.

Прокуратура Полтавської області закликає громадян повідомляти будь-яку інформацію, яка може бути корисною для слідства, щодо місцеперебування підозрюваного Алоєва Мустафи Алійовича за номерами телефонів (0532) 51-77-28, (0532) 51-77-02.

Досудове розслідування триває, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.

Як повідомляв «Детектор медіа», 9 липня полтавські правоохоронці оголосили про підозру особі, яка побила журналіста порталу «Трибуна», ведучого відеопроекту «ШоУНас» Ярослава Журавля в місцевому осередку Соціалістичної партії України. 

Нагадаємо, у травні поліція Полтави відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 345-1 Кримінального кодексу України («Погроза або насильство щодо журналіста») за фактом побиття в офісі обласного осередку СПУ журналіста порталу «Трибуна», ведучого відеопроекту «ШоУНас» Ярослава Журавля. Голова місцевих соціалістів тоді заявив, що журналіст навмисне провокував його соратників.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1218
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду