Поліція перевірила інформацію про замінування будівлі телеканалу «Інтер»

Поліція перевірила інформацію про замінування будівлі телеканалу «Інтер»

31 Липня 2018
1383

Поліція перевірила інформацію про замінування будівлі телеканалу «Інтер»

1383
Фахівці ретельно перевірили об'єкт і прилеглу територію, небезпечних предметів не виявили, поінформували правоохоронці.
Поліція перевірила інформацію про замінування будівлі телеканалу «Інтер»
Поліція перевірила інформацію про замінування будівлі телеканалу «Інтер»

Про це йдеться в повідомленні Відділу комунікації поліції Києва.

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що замінована будівля телеканалу, розташованого по вулиці Дмитрівській у Шевченківському районі столиці.

Як відомо, вулиця Дмитрівська – це адреса телеканалу «Інтер».

За вказаною адресою виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції, фахівці вибухотехнічної служби, рятувальники, йдеться в повідомленні. Проводився огляд приміщення, було евакуйовано 35 осіб.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинення кримінальних правопорушень територіального управління поліції.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють особу аноніма.

Як повідомляв «Детектор медіа», вранці 27 липня події розгорталися за таким же сценарієм: до поліції Києва надійшло повідомлення про те, що будівлю телеканалу «Інтер» на вул. Дмитрівській, 30 заміновано. Під час обстеження приміщення вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Проте тоді у Відділі комунікації  повідомили, що за цим фактом ніяких проваджень не відкривалось.

Нагадаємо, раніше вже повідомлялось про «мінування» каналів. 17 листопада, на лінію «102» Національної поліції зателефонував невідомий і повідомив про мінування 12 об'єктів - серед них і ТРЦ «Україна», канал ICTV, станція метро «Либідська» та ТРЦ «Атмосфера».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1383
Читайте також
27.07.2018 11:37
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
1 618
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду