Ірина Ромалійська стала ведучою проекту іномовлення «Громадское»

Ірина Ромалійська стала ведучою проекту іномовлення «Громадское»

25 Травня 2018
1995

Ірина Ромалійська стала ведучою проекту іномовлення «Громадское»

1995
З 24 травня журналістка Ірина Ромалійська веде російськомовний проект іномовлення «Громадського телебачення» про події в Україні та Східній Європі
Ірина Ромалійська стала ведучою проекту іномовлення «Громадское»
Ірина Ромалійська стала ведучою проекту іномовлення «Громадское»

Про це журналістка повідомила на своїй сторінці у Facebook та підтвердила «Детектору медіа».

«Знову на телебаченні. Щочетверга о 19:00 на "Громадському ТБ". Вчора був перший випуск», – написала вона.

У коментарі «Детектору медіа» голова ГО «Громадське телебачення» Наталя Гуменюк повідомила, що програма «Громадское» виходить зі студії у Києві російською мовою для аудиторії за кордоном у прайм-тайм і прокоментувала початок співпраці з пані Ромалійською.

«В мене величезні надії на нашу співпрацю. Іра – фахівець з висвітлення гучних і резонансних судових процесів, як от суд над Януковичем, системно і часто з місця розповідає про російсько-українську війну, слідкує за справами українських політв’язнів в Росії та Криму, а це саме ті теми, які, на жаль лишаються недорозказаними. Або ж подаються винятково російськими медіами. Ми, ж сподіваюся, також дамо змогу розгорнутися її талантам і вмінню експериментувати і працювати з новими темами – чи це протести у Вірменії, чи інтерв’ю з очільниками Молдови», – розказала вона.

З 24 травня програма виходить щочетверга о 19:00 на телеканалі, а також на російськомовному сайті «Громадського» та у Facebook. Редакцію іномовлення «Громадского», що виходить російською мовою, очолює Яна Сєдова. Проект іномовлення «Громадського телебачення» з жовтня 2014-го року також включає і англомовну редакцію Hromadske International.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року пані Ромалійська припинила співпрацю з телеканалом АТR. Наразі вона також є ведучою і кореспонднетом «Громадського Радіо», де веде програму «Київ-Донбас», а також в якості фрілансера співпрацює з виданнями «Цензор» та «Настоящее время».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1995
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду