Нововолинський канал СТН заявив про побиття свого журналіста

Нововолинський канал СТН заявив про побиття свого журналіста

3 Травня 2018
2738

Нововолинський канал СТН заявив про побиття свого журналіста

2738
За словами постраждалого, нападники пояснили, що їм не подобається його журналістська діяльність
Нововолинський канал СТН заявив про побиття свого журналіста
Нововолинський канал СТН заявив про побиття свого журналіста

Про це повідомив Нововолинський інформаційний портал із посиланням на сюжет телеканалу.

Журналіст Ігор Шабас розповів, що відпочивав із другом у кафе, а близько півночі на таксі дістався додому. Коли вийшов із машини, до нього причепилися з п’ятеро молодиків, протягли його кількадесят метрів по асфальту і побили, пояснюючи, що його діяльність на телебаченні не відповідає їх поняттям.

Пролежавши кілька годин, чоловік прийшов до тями і дістався додому, де рідні викликали швидку, а медики своєю чергою – поліцію. Лікарі діагностували в Ігоря струс мозку, набряки, сильні подряпини, гематоми тощо, тобто завдання тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Постраждалий написав заяву до поліції.

В.о. начальника міськвідділу поліції Віктор Пикалюк у коментарі телеканалу заявив, що, за словами журналіста, його нібито побили п’ятирічні діти, а не через професійну діяльність. Однак розслідування розпочато.

Канал СТС заявляє, що не дасть зам’яти цю справу, надасть їй більшого розголосу, а опонентів телеканалу попереджає, що в своїй політиці нічого змінювати не планує.

Як повідомляв «Детектор медіа», днями адвокатка журналіста «Громадського телебачення» Дмитра Реплянчука, побитого восени спецпризначенцями під Святошинським райсудом, заявила, що розслідування проводиться «поверхнево, необ’єктивно та без мети встановлення винних. На «Громадському» вважають, що справу намагаються «зам’яти».  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2738
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду