Соломія Гонгадзе є однією з кращих британських студенток і помічником редактора журналу в Лондоні

Соломія Гонгадзе є однією з кращих британських студенток і помічником редактора журналу в Лондоні

17 Квітня 2018
10570

Соломія Гонгадзе є однією з кращих британських студенток і помічником редактора журналу в Лондоні

10570
Донька Георгія і Мирослави Гонгадзе Соломія працює в сфері політики цифрової оборони, є помічником редактора Північноамериканського видання «Діалог» журналу «Політичне співтовариство» Королівського Коледжу Лондона і претендує на титул найвидатнішої студентки Великої Британії.
Соломія Гонгадзе є однією з кращих британських студенток і помічником редактора журналу в Лондоні
Соломія Гонгадзе є однією з кращих британських студенток і помічником редактора журналу в Лондоні

Проголосувати за Соломію Гонгадзе можна на сайті проекту The Tab Future 100, повідомляє Цензор.НЕТ.

The Tab Future 100 - це рейтинг британських студенток, націлених на значні досягнення в майбутньому. Організатори конкурсу відібрали сотні кращих студенток з 25 університетів по всій Великій Британії, і тепер уболівальники визначать, хто стане номером один. Голосування закінчується о 17:00 18 квітня.

Як член дослідницького центру Королівського Коледжу Лондона, американка українського походження Соломія Гонгадзе займається розробкою рекомендацій у сфері політики цифрової оборони. Вона також є помічником редактора Північноамериканського видання «Діалог» журналу «Політичне співтовариство» Королівського Коледжу Лондона. У 2016 році Соломія працювала над проектом в авторитетному аналітичному центрі Chatham House – робила переклади з української мови та брала участь у створенні документального фільму про зародження українського громадянського суспільства, йдеться в повідомленні.

У 2017 році Соломія стала фіналісткою конкурсу «Політичний ідол» Інституту політики Лондонського Королівського Коледжу, де вона представила варіанти вирішення житлової кризи у Великій Британії. Крім того, вона є старостою курсу і представляє інтереси своїх однокурсників.

Як повідомляв «Детектор медіа», в червні 2016 року Мирослава Гонгадзе виклала на своїй сторінці в Facebook світлини з випускного доньок. «Дитинство закінчилось. Віпуcкний», - написала вона. 

Нагадаємо, журналіст, засновник інтернет-видання «Українська правда» Георгій Гонгадзе зник у Києві 16 вересня 2000 року. У листопаді того ж року в лісі в Київській області було виявлено обезголовлене тіло, яке, за висновками експертів, могло належати журналістові. У 2009 році в Київській області було знайдено рештки черепа, які, за даними експертизи, належать журналістові.

За вбивство Георгія Гонгадзе засуджено до довічного ув’язнення колишнього керівника департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача, вирок якому набув чинності в січні 2016 року, та засуджено до різних строків позбавлення волі колишніх співробітників міліції Миколу Протасова (13 років позбавлення волі, помер у тюрмі), Валерія Костенка та Олександра Поповича (12 років позбавлення волі), чиї вироки набули чинності в березні 2008 року.

Замовників убивства Георгія Гонгадзе досі не знайдено та не притягнуто до відповідальності, хоча це обіцяли зробити всі президента та всі глави МВС і ГПУ.

Дружина Георгія Мирослава з доньками у 2001 році переїхала до Сполучених Штатів. 

На фото: Соломія (зліва) з мамою і сестрою Наною

Фото: Facebook Мирослави Гонгадзе

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10570
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Olia
647 дн. тому
как ни странно, черная вдова мирослава такую же дочь воспитала, в бородавках, даже если все остальное окей, бородавки это тоже роды в куку и мужик бить будет, но папы нету чтобы убил. Глистатые они вякалки и все.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду