Роман Скрипін став ведучим на ATR

Роман Скрипін став ведучим на ATR

16 Квітня 2018
4789

Роман Скрипін став ведучим на ATR

4789
З 12 квітня щочетверга о 21:00 телеведучий Роман Скрипін веде на телеканалі ATR програму «Prime:Скрипін», що є спільним проектом каналу, проекту Skrypin. UA та Ukrainian Media Network
Роман Скрипін став ведучим на ATR
Роман Скрипін став ведучим на ATR

Про це «Детектору медіа» розказала генеральний продюсер каналу Христина Бондаренко.

Вона пояснила, що Роман Скрипін долучився до загальної лінійки праймових ефірів, які виходять на каналі щодня з різними ведучими.

«У нас на каналі є загальні лінійка праймових ефірів кожного дня о 21.00. У понеділок це Айдер Муждабаєв, вівторок – Осман Пашаєв, середу ми ділимо з Юрієм Мацарським (якщо я записую інтерв'ю з топ-спікерами, то виходить запис "Prime:Бондаренко"), четвер – Рома Скрипін, п’ятниця – Аркадій Бабченко. Це авторська лінійка ефірів, тобто кожен ведучий сам підбирає для себе формат цих 55 хвилин. Скажімо, в Бабченко це виглядає як його блог та спілкування з глядачами. Рома веде в своїй манері – тобто це хардток з гостем... Ця лінійка у нас була від початку запуску інформаційного мовлення у жовтні. Рома долучився до нас минулого тижня», – розказала пані Бондаренко.

Нагадаємо, у жовтні канал ATR поповнився новими ведучими. До команди каналу тоді приєдналися Аркадій Бабченко, журналіст «Українського тижня» Денис Казанський, головний редактор інтернет-видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва-Боровик, оглядач радіо «Аристократи» Іван Яковина, журналіст «Українського радіо» Олег Борисов, журналістка Аліме Албієва та Юрій Мацарський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4789
Читайте також
11.10.2017 11:55
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
3 264
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зритель ТВ
2195 дн. тому
Не удивил, каким он есть недолугим, с зашкаливаньем ЧСВ в своем не совсем удачном (по 500-тысячу зрителей большинство лайвов) ютюб-прожекте, таким он и остался здесь.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду