Миколаївських журналістів не пускали на сесію облради

Миколаївських журналістів не пускали на сесію облради

29 Березня 2018
1160
29 Березня 2018
16:06

Миколаївських журналістів не пускали на сесію облради

1160
29 березня у Миколаєві правоохоронці не пускали журналістів у залу засідань обласної ради, де мало розглядатися питання про відсторонення голови ОДА Олексія Савченка
Миколаївських журналістів не пускали на сесію облради
Миколаївських журналістів не пускали на сесію облради

Про це повідомляє Інститут масової інформації з посиланням на журналіста миколаївського видання «Шиповник» Івана Казора.

За його словами, разом з ним також не пропускали журналістку видання «НікВесті» Юлію Акімову.

«Активістів по одному стали пропускати в двері. Після того, як пройшло людей 10, двері закрив Максим Ахрамєєв (т.в.о. заступника начальника ГУНП в Миколаївській області – ред.). Я підійшов з Юлею і ми спробували пройти, але нам перегородили шлях. Ми поставили запитання чому… Нам сказали почекайте, питання вирішується. Я сказав, що він перешкоджає нашій журналістській діяльності та повторно пред’явив пропуск. Він відмовився пускати. По рації зв’язався з керівництвом і запитав, що робити з журналістами? А після не розмовляв з нами і зовсім. Це тривало декілька хвилин. Після він відкрив двері і пустив нас», – розповів пан Казора.

Як повідомляє «НікВесті», 29 березня у Миколаєві під будівлею обласної ради, де проходила сесія, відбулася акція протесту мітингувальників з вимогою відставки голови Миколаївської облдержадміністрації (ОДА) Олексія Савченка.

Нагадаємо, 17 березня депутат Миколаївської міської ради В’ячеслав Апанасенко вимагав, щоб журналістка інтернет-видання «Новин-N» Марія Дорохіна залишила засідання робочої групи, де обговорювалось питання безпритульних тварин.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1160
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду