Нардеп захистив губернатора Миколаївщини від журналістів-«тарганів»

Нардеп захистив губернатора Миколаївщини від журналістів-«тарганів»

26 Березня 2018
1213
26 Березня 2018
12:49

Нардеп захистив губернатора Миколаївщини від журналістів-«тарганів»

1213
Народний депутат від фракції партії «Блок Петра Порошенка» Давид Макар’ян назвав журналістів Миколаївського інтернет-видання тарганами через те, що вони пов’язали самогубство героя-льотчика Владислава Волошина із головою Миколаївської ОДА.
Нардеп захистив губернатора Миколаївщини від журналістів-«тарганів»
Нардеп захистив губернатора Миколаївщини від журналістів-«тарганів»

Про це народний обранець заявив у коментарі прес-службі фракції БПП у Верховній Раді, повідомляє НікВесті. 

«Журналісти повинні займатися журналістикою, а не медіакілерством. Так вийшло, що в Миколаєві одне маловідоме інтернет-видання, три таргани, які там працюють, а не журналісти, почали через Миколаїв поширювати інформацію, що довів до самогубства народного героя губернатор Миколаївської області Олексій Савченко», – заявив Давид Макар’ян.

Він переконаний, що це не відповідає дійсності, зазначивши, що Генеральна прокуратура і Міністерство внутрішніх справ повинні провести розслідування і дати висновок про причини вчинку Владислава Волошина.

«А завчасно ми зараз бачимо, що на національному рівні багато телеканалів, багато діячів почали на цьому піаритися, на горі чужому, на смерті, і звинувачувати в цьому губернатора, зводячи свої якісь рахунки», - сказав депутат.

Видання нагадує, що раніше голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко заявив про готовність передати інформацію, яка може допомогти в розслідуванні смерті Волошина.

Як повідомлялося, 18 березня у Миколаєві вчинив самогубство 29-річний в.о. директора КП «Миколаївський міжнародний аеропорт» Владислав Волошин.

Слідство у справі загибелі Владислава Волошина розпочало кримінальне провадження за ст. 120 Кримінального кодексу  України (Доведення до самогубства).

Фото: скріншот з відео

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1213
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду