У Львові заснували нову премію для літераторів, журналістів і митців

У Львові заснували нову премію для літераторів, журналістів і митців

5 Березня 2018
1419

У Львові заснували нову премію для літераторів, журналістів і митців

1419
Вручення премії імені Володимира Івасюка відбуватиметься щороку під час Міжнародного фестивалю юних поетів, прозаїків, журналістів, митців малюнку, художнього фото, авторської пісні та літературно-мистецьких композицій «Рекітське сузір’я».
У Львові заснували нову премію для літераторів, журналістів і митців
У Львові заснували нову премію для літераторів, журналістів і митців

У Львові засновано літературно-мистецьку премію імені всесвітньо відомого композитора і виконавця авторських пісень, Героя України Володимира Івасюка.

Про це повідомляє ZIK з посиланням на прес-службу Міжнародної академії літератури і журналістики. 

Премію засновано спільно зі Львівським обласним козацьким товариством «Міжнародної Асоціації «Козацтво» та Громадською організацією «Міжнародна академія літератури і журналістики», за підтримки Міжнародного Центру ЮНЕСКО.

Урочиста церемонія вручення у номінації «Авторська пісня» відбуватиметься щороку під час проведення Міжнародного фестивалю юних поетів, прозаїків, журналістів, митців малюнку, художнього фото, авторської пісні та літературно-мистецьких композицій «Рекітське сузір’я».

Першого лауреата літературно-мистецької премії ім. Володимира Івасюка визначить журі маліжанського фестивалю. Переможцю вручатимуть медаль, диплом та грошову винагороду в розмірі однієї тисячі гривень.

Крім того, голові Правління ГО – ректору МАЛіЖ передадуть кошти в розмірі тисячі гривень для підтримки проекту, друкованих та електронних засобів масової інформації МАЛіЖ, видання колективної книги, до якої мають бути додані твори лауреата літературної премії ім. Володимира Івасюка.

Як повідомляв «Детектор медіа», наприкінці минулого року у Львові було оголошено трійку лауреатів премії «Високі стандарти журналістики-2017». Керівник суспільно-політичної редакції Liga.net Петро Шуклінов здобув третє місце, засновник та головний редактор сайту «Наші гроші» Олексій Шалайський – друге, колумніст, журналіст та ведучий телеканалу ICTV Павло Казарін – перше.

Фото: PMG.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1419
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду