Українська редакція The Village відкрила кілька вакансій

Українська редакція The Village відкрила кілька вакансій

2 Лютого 2018
4776

Українська редакція The Village відкрила кілька вакансій

4776
Інтернет-видання The Village Україна шукає для нових проектів менеджерів з продажу, менеджерів проектів, редакторів розділів, редакторів соціальних мереж, випускових редакторів, веб-дизайнерів, відеографів та операторів
Українська редакція The Village відкрила кілька вакансій
Українська редакція The Village відкрила кілька вакансій

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник головного редактора видання The Village Україна Марк Лівін.

«Ми ростемо і нам потрібні продуктивні і прогресивні люди для руху вперед. Робота фул-тайм в офісі. Треба знати, що ми робимо і для чого, мати досвід роботи на своїх позиціях і вміти працювати в команді. Замість CV можете надсилати мені внятне повідомлення про себе та позицію, яка вас цікавить, обов'язково вказуйте розмір ЗП, на яку розраховуєте!» – написав він.

Як повідомляв «Детектор медіа», у березні 2017 року команда українського The Village заявила про запуск проекту, головним редактором якого став колишній керівник цифрової платформи «Громадського телебачення» Андрій Баштовий.

Нагадаємо, київський The Village закрили у вересні 2013 року. Тоді проект очолював Євген Сафонов, який у 2014 році став головним редаткором інтернет-журналу про фотоіндустрію Bird In Flight.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4776
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду