Помер журналіст «Четвертої влади» Олександр Мельничук

Помер журналіст «Четвертої влади» Олександр Мельничук

11 Січня 2018
3486

Помер журналіст «Четвертої влади» Олександр Мельничук

3486
У Рівному вночі 10 січня помер 32-річний позаштатний журналіст місцевого видання «Четверта влада», прес-секретар «Ради реформ Рівного» та громадської мережі «Опора» Олександр Мельничук. Причина смерті поки що невідома
Помер журналіст «Четвертої влади» Олександр Мельничук
Помер журналіст «Четвертої влади» Олександр Мельничук

Про це у Facebook повідомив головний редактор «Четвертої влади» Володимир Торбіч.

«Мені написали вночі, що швидка забрала Oleksandr Melnychuk в лікарню, а вже за кілька годин сказали, що він помер. Не віриться. Адже ми ще вчора ввечері спілкувалися. Саша усміхався і був повен сил та енергії, – написав головред. – Саша був автором підтриманого проекту громадського бюджету з відновлення частини парку Слави після руйнації, яку там влаштували хмельницькі забудовники. Він вболівав за своє місто і мріяв про те, що Рівне розвиватиметься як справжнє європейське місто».

За повідомленням «Четвертої влади», вночі журналіста швидка відвезла в лікарню в стані клінічної смерті. Причина поки що невідома. У нього залишились мама, старший брат і бабуся в Рівному.

Наразі представники «Опори» займаються організацією похорону та просять всіх, хто може, допомогти грошима. Картка «Приватбанку» – 5168 7556 3121 5874 (Serhiy Sabo).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3486
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду