Українська медіа Е-школа (UMESchool) оголошує набір на курс «Cоціальна журналістика у цифрову епоху»

Українська медіа Е-школа (UMESchool) оголошує набір на курс «Cоціальна журналістика у цифрову епоху»

28 Листопада 2017
2068
28 Листопада 2017
16:41

Українська медіа Е-школа (UMESchool) оголошує набір на курс «Cоціальна журналістика у цифрову епоху»

2068
Українська медіа Е-школа (UMESchool) розпочинає набір заявок на навчальний курс «Соціальна журналістика у цифрову епоху».
Українська медіа Е-школа (UMESchool) оголошує набір на курс «Cоціальна журналістика у цифрову епоху»
Українська медіа Е-школа (UMESchool) оголошує набір на курс «Cоціальна журналістика у цифрову епоху»

Курс проходитиме за підтримки Посольства Швеції, Незалежної асоціації  телерадіомовників (НАМ). До навчання запрошуються журналісти, редактори, а такоє інші учасники регіональних, друкованих та on-line видань!

Курс є абсолютно безкоштовним  для всіх учасників. Для реєстрації необхідно заповнити заявку для участі та аплікаційну форму.

Весь курс – це 3 модулі (3 місяці) навчання. Кожний модуль включає в себе три дні очного інтенсиву (м. Київ) та чотири тижні – дистанційного навчання з feed-back від тренерів.

Учасники матимуть змогу ознайомитися зі шведським досвідом соціальної журналістики.

Всього місць для учасників – 14.

Нагадуємо, навчання для всіх учасників – абсолютно безкоштовне. Учасники самі сплачують вартість проживання та проїзду.

Дати курсу:

1 модуль: 8-9-10 грудня 2017 року

2 модуль: 19-20-21 січня 2018 року

3 модуль: 23-24-25 лютого 2018 року

Захист проектів: 24 березня 2018 року

Бажаєш отримати професію майбутнього?  Чи може мрієш створювати нові тренди і формати ? Тоді швиденько обирай для навчання курс «Соціальна журналістика у цифрову епоху» і рушаймо  разом до перемог та майбутнього з нами! Ми чекаємо на тих, хто готовий писати  більше, ніж просто новини і показувати реальність як вона є у всіх фарбах.

Ми навчимо вас знаходити невідомих героїв і неординарні, нетипові, іноваційні соціальні  теми, які будуть викликати суспільний інтерес, яскраво писати про  хороші  справи та «больові» точки суспільства, створювати  репортажі  та історії, професійно працювати з героями. Студенти дізнаються про особливості зйомки соціальних роликів, та новітні тенденції соціальної журналістики у соціальних мережах, про те, як доступно та якісно писати на соціальну тематику, знаходити нові теми і ракурси в соціальній журналістиці.На всіх учасників очікує шалений інтенсив : креативні ідеї у пошуку соціальних тем, теоретичні знання і практичні навички з підготовки різних жанрів та форматів, актуальний інструментарій для підвищення якості журналістських матеріалів.

Наші тренери:

Оксана Панасівська, тренер з соціальної журналістики, екс-генпродюсер «Нового каналу», продюсер соціальних проектів « Серце підкаже», «Гордість країни», « Про життя», Директор Ukrainian Media E- School (UMES)

Олег Джолос, журналіст, медіатренер, доцент Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка, кандидат наук з соціальних комунікацій.

Разом із професійними тренерами ми розкриємо секрети в сфері соціальної журналістики, поділимося досвідом,  необхідними теоретичними та практичними знаннями.

Створюйте, навчайтесь та драйвуйте вперед разом з нами!

«Ukrainian Media E- School» - це сучасні курси підвищення кваліфікації для журналістів та медіаменеджерів.

Сайт школи: http://umeschool.net

Більше деталей на офіційній сторінці у  Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Прес-центр Незалежної асоціації телерадіомовників
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2068
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду