З каналу «24» звільняється ведуча вечірніх новин

З каналу «24» звільняється ведуча вечірніх новин

24 Жовтня 2017
8656

З каналу «24» звільняється ведуча вечірніх новин

8656
Ведуча вечірнього випуску новин каналу «24» Христина Стець повідомила про своє звільнення.
З каналу «24» звільняється ведуча вечірніх новин
З каналу «24» звільняється ведуча вечірніх новин

Цю інформацію вона підтвердила «Детектору медіа» особисто.

За словами Христини Стець, її рішення про звільнення з каналу «24» не було пов’язане із якимось конфліктними ситуаціями чи тиском.

«Я йду тому, що внутрішньо зрозуміла, що треба рухатися далі, розвиватися далі і пробувати для себе щось інше, якийсь інший формат. У мене зараз немає місця, куди б я переходила з каналу "24". Просто я вирішила: щоб починати щось нове, треба спочатку закінчити старе. Тому у першу чергу я звільнилася, і зараз знаходжусь у пошуках чогось нового і відкрита до пропозицій», - розповіла ведуча.

Водночас Христина Стець запевнила, що пов’язує свій подальший професійний розвиток із телебаченням.

«Я люблю свою роботу, люблю прямі ефіри, але вирішила, що треба щось інше спробувати…Звичайно, моя подальша робота повинна бути пов’язана із телебаченням, без якого я не уявляю себе. Без роботи в кадрі, без прямого ефіру я себе не уявляю, я дуже це люблю, це частина мого життя», - сказала ведуча.

Вона також висловила подяку співробітникам каналу «24», з якими працювала.

«Більше 12 років тому я прийшла в цю компанію зовсім іншою, ніж є зараз. Після 7 років роботи журналістом, пішла, аби через 2 роки знову повернутись. Повернулась і прожила разом з вами 3,5 неймовірних роки. Ми разом й справді пройшли Крим і Рим, ми разом загартовувались і боролись, вірили і залишались собою.  А тепер почнеться моя вже інша історія. Для мене це було дуже важке рішення, але обдумане і від серця. Пост про вдячність, то ж я дякую кожному з вас. І кожному за різне. Комусь - за дружбу, комусь - за спільну роботу, комусь - за дружбу і спільну роботу, а комусь за те, що робили мене сильнішою!  Я дякую 24-му за людей, яких мені подарував, і що б там не було, ми все одно залишаємось командою», - написала Христина Стець у своєму Facebook. 

У своїй візитці на сайті каналу «24» вона повідомила про себе наступне: «На телебаченні я вже 10 років. Закінчила журналістику у Львівському національному університеті імені Івана Франка, а потім режисуру в Київському національному університеті ім. І.П. Карпенка-Карого. От і працювала спершу у Львові, а потім у Києві. Не вважаю себе окремо журналістом, режисером чи ведучою. Схильна вважати себе телевізійником. Люблю все, що доводиться робити на телебаченні: знімати матеріал, монтувати його, продумувати сценарій і втілювати ідею в телевізійний продукт, готувати випуск новин, а потім "проживати" його».

Нагадаємо, у серпні стало відомо, що програма «Лівий берег з Сонею Кошкіною» після двох років виходу на телеканалі «24» залишає його. Про це у відповідь на запит «Детектора медіа» повідомила шеф-редакторка LB.ua і авторка «Лівого берега з Сонею Кошкіною» Соня Кошкіна.

На фото - Христина Стець

Фото: канал 24

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8656
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду