На премію імені В’ячеслава Чорновола претендують одинадцять журналістів

На премію імені В’ячеслава Чорновола претендують одинадцять журналістів

22 Вересня 2017
1830
22 Вересня 2017
12:16

На премію імені В’ячеслава Чорновола претендують одинадцять журналістів

1830
У Держкомтелерадіо розпочав роботу Комітет з премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики в 2017 році. Члени комітету проаналізують 11 висунутих на здобуття премії публіцистичних робіт журналістів із Києва, Сум, Вінниці, Одеси, Хмельницького, Львова, Полтавщини
На премію імені В’ячеслава Чорновола претендують одинадцять журналістів
На премію імені В’ячеслава Чорновола претендують одинадцять журналістів

Про це повідомили «Детектору Медіа» в прес-службі Держкомтелерадіо.

За премію змагатимуться публіцистичні статті, надруковані в газетах «Голос України», «Час і Події» (Чикаго, США), «Новий шлях» (Канада), у літературно-краєзнавчому збірнику «Русалка Дністрова», в інтернет-виданнях «Історична правда», «iSport.ua»; телевізійні та радіопроекти, що вийшли в ефір телеканалу «Тоніс», Вінницької, Сумської, Хмельницької філій НСТУ. Члени журі розглянуть  також роботу-диптих (книга разом із компакт-диском) діалогів львівського журналіста Зіновія Суходуба з Ліною Костенко та мультимедійний проект «Локомотив Європа», що містить в собі текст, фото, відео і розповідає про спільне минуле і сучасне міст Європи, які в 1866 році з’єднала залізниця з Буковини до столиці Австро-Угорської імперії.

Теми, які порушують у своїх різні за формою і жанрами публікаціях і програмах претенденти на премію імені Чорновола, - боротьба українців за державність, рух опору Голодомору 1932-1933 років («Телемарафон: герої нації», телеканал UA: Суми) і протистояння російській навалі (серія радіопрограм «Вони загинули за незалежність України» Хмельницької філії НСТУ), про героїв України – Василя Стуса і кіборгів донецького аеропорту…

Із повним списком висунутих на Премію імені В’ячеслава Чорновола робіт можна ознайомитись на офіційному веб-сайті  Держкомтелерадіо за посиланням

Нагадаємо, що премія імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики присуджується з 2004 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України та вручається до дня народження В’ячеслава Чорновола у грудні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1830
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду