СБУ оголосила застереження помічниці Шарія

СБУ оголосила застереження помічниці Шарія

5 Вересня 2017
2764

СБУ оголосила застереження помічниці Шарія

2764
Служба безпеки України повідомила, що «запросила для надання офіційних пояснень помічницю одного з проросійських пропагандистів, яка співпрацює з ним на постійній основі»
СБУ оголосила застереження помічниці Шарія
СБУ оголосила застереження помічниці Шарія

За даними джерел «Детектора медіа», мова йде про помічницю блогера Анатолія Шарія.

«За даними СБ України, вона за "гонорари" знімає відеосюжети, які надалі використовуються пропагандистом для дискредитації України в інтересах російських спецслужб», –  йдеться у повідомленні прес-служби СБУ у Facebook.

Співробітники СБУ поінформували її щодо недопущення проведення можливої протиправної діяльності на шкоду безпеці України та оголосили офіційне застереження.

Зазначено, що після завершення бесіди, жінка була вільною.

Нагадаємо, у 2015 році Центр «Миротворець» провів інформаційну спецоперацію з виявлення осіб, що фінансують тероризм. В результаті операції з’ясувалося, що до фінансування тероризму причетний Анатолій Шарій.Про це у своєму Facebook-аккаунті повідомив народний депутат України, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2764
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду