Відкрилася синематека документального кіно Artdoc.Media

Відкрилася синематека документального кіно Artdoc.Media

1 Вересня 2017
1141

Відкрилася синематека документального кіно Artdoc.Media

1141
1 вересня розпочала роботу синематека документального кіно російською мовою, в якій доступна інформація про понад більш ніж 1000 фільмів з усього світу
Відкрилася синематека документального кіно Artdoc.Media
Відкрилася синематека документального кіно Artdoc.Media

Синематека відкрилася за адресою artdoc.media

Про це повідомила на своїй сторінці в Facebook відомий медіаменеджер Манана Асламазян.  

Шанувальники документального кіно отримали доступ до пошуку фільмів та інформації про них з можливістю перегляду трейлерів. Найближчим часом буде запущено систему фільтрів, яка допомагатиме в пошуку конкретного фільму, а кількість фільмів буде доведено до 5000.

Упродовж року планується відкрити доступ до перегляду більшості фільмів на платній або ж на безкоштовній основі.

«І найголовніше - вже з 1 вересня ми відкриваємо свій віртуальний, але цілком реальний кінозал. У нашому залі ми будемо показувати найбільш запитане, на наш погляд, документальне кіно, - йдеться у анонсі відкриття синематеки. - Кожен новий фільм демонструватиметься в середньому протягом двох тижнів по п'ять сеансів на день. З ранку до ночі. І кожен глядач, який купив квиток на наш сеанс, отримає доступ до нашого щоденного дискусійного клубу, в якому о 21:00 за московським часом фільми обговорюватимуться з його авторами, героями і експертами».

Як повідомляв «Детектор Медіа», різноманітна програма документальних фільмів була представлена на Одеському міжнародному кінофестивалі. У конкурсній програмі ОМКФ були різнопланові стрічки про яскравих героїв, які існують у своєму часі та визначеному просторі: про німецького художника Йозефа Бойса, про колишнього солдата, ефектного режисера, строкату національну меншину, працівників гардеробів різних оперних театрів, війну, пацієнтів та власну маму.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1141
Читайте також
27.07.2017 15:00
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
3 377
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду