Осман Пашаєв став виконавчим продюсером «UA:Крим»

Осман Пашаєв став виконавчим продюсером «UA:Крим»

21 Серпня 2017
4375

Осман Пашаєв став виконавчим продюсером «UA:Крим»

4375
Журналіст залишає посаду головного редактора ATR і стає виконавчим продюсером Кримської філії суспільного мовлення «UA:Крим», а водночас залишатиметься ведучим кримськотатарського каналу ATR.
Осман Пашаєв став виконавчим продюсером «UA:Крим»
Осман Пашаєв став виконавчим продюсером «UA:Крим»

Про це Осман Пашаєв розповів у коментарі «Детектору медіа».

«Я розумію, що являє собою пост-державне телебачення, тому не хотів би завчасно розповідати про плани та завдання, а спочатку хотів би розібратися, що саме ми можемо робити та реалізовувати. В п’ятницю я офіційно заступив на посаду, сьогодні мій другий робочий день, тому зараз зарано щось говорити про конкретні плани.

Що стосується ATR: я пішов  з посади керівника новин на каналі, але лишився там ведучим ефіру, тому моя співпраця з каналом не завершилась, я сподіваюсь», - повідомив він.

Нагадаємо, що Осман Пашаєв починав ведучим прямих ефірів студії мовлення кримськотатарською мовою ДТРК «Крим». Після закінчення школи новин «Інтерньюз» у Києві працював репортером у студії «12 минут новостей» ДТРК «Крим». Від 2001 року мешкав у Києві. Був репортером у новинах «Інтера», на 5-му каналі, НТН, «Вікнах-новинах» СТБ (2006-2010). У 2011 році був спецкореспондентом ТВi. З 1 серпня 2011 року працював керівником інформаційної служби телеканалу ATR у Сімферополі. Працював власкором каналу в Туреччині. Займався розвитком власного інтернет-каналу CrimeanOpenCh.

У листопаді 2014 року Осман Пашаєв очолив інформаційне мовлення НТКУ, потім працював на «Громадському ТБ» а згодом  повернувся на кримськотатарський канал ATR на посаду головного редактора каналу.

Фото: фейсбук-сторінка Османа Пашаєва

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4375
Читайте також
11.10.2017 11:55
Юлія Шестакова
«Детектор медіа»
3 236
01.07.2017 14:00
Інна Долженкова
«Детектор медіа»
4 771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду