Спортивний коментатор Кирило Круторогов написав книгу про український футбол

Спортивний коментатор Кирило Круторогов написав книгу про український футбол

16 Серпня 2017
2934

Спортивний коментатор Кирило Круторогов написав книгу про український футбол

2934
18 серпня відбудеться офіційна презентація художньої книги «#Бомбардир» коментатора телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» Кирила Круторогова про український футбол
Спортивний коментатор Кирило Круторогов написав книгу про український футбол
Спортивний коментатор Кирило Круторогов написав книгу про український футбол

Про це йдеться у прес-релізі телеканалів.

Повідомляється, що у книзі «#Бомбардир» Кирило Круторогов розповідає про закулісся українського футболу та про шлях до великого футболу.

«Сюжет книги вигаданий. Мій герой ─ збірний образ. Але багато з описаного в романі ─ було чи могло бути в реальному житті в різний час, різних місцях та з різними людьми. Я розповідаю про вигаданого футболіста київського "Динамо", яким цікавиться "Манчестер Юнайтед". Перш ніж зробити пропозицію про трансфер, англійський клуб наймає українського журналіста для того, щоб дізнатися про цього футболіста все найдрібніші не футбольні деталі. Журналіст стає своєрідною тінню головного героя, проживає його життя, буквально копається в брудній білизні, стикається з перешкодами, які створює його агент, але не зупиняється», – розповів автор книги.

У книзі також автор розповідає про труднощі, перепони, спокуси, характери, слабкості та мотивацію у футбольному житті.

«У футболі завжди відбувається безліч подій, цікавих історій, про які часто згадують або не говорять вголос. За всю історію українського футболу накопичилося чимало тем, якими можна надихатися та створювати художні твори. Радий, що саме коментатор нашого телеканалу зробив це одним з перших. Кирило в своєму творі провів екскурсію по українському футбольному світу, яка, сподіваюся, буде цікава не тільки любителям футболу, а й людям далеким від цього виду спорту» ─ розповів директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» Олександр Денисов.

Книга «#Бомбардир» видана українською і російською мовами. Презентація відбудеться у п'ятницю, 18 серпня, о 19:00 за адресою вулиця Васильківська, 1 («Довженко книги.кава.кіно»).

Нагадаємо, керівником департаменту з розвитку бренду телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» призначена Сабіна Абляєва, яка раніше обіймала посаду начальника відділу зі зв'язків з громадськістю та пресою каналу «Україна».

Фото: прес-служба каналів

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2934
Читайте також
18.11.2016 13:00
прес-служба телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2»
1 829
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду