Інна Поник стала programmatic leader в Tribal Worldwide, Kyiv

Інна Поник стала programmatic leader в Tribal Worldwide, Kyiv

25 Липня 2017
1568

Інна Поник стала programmatic leader в Tribal Worldwide, Kyiv

1568
На нову посаду programmatic leader в агентстві Tribal Worldwide, Kyiv призначена Інна Поник, яка раніше обіймала позицію Media Group Head. Про це «Детектору медіа» повідомили в агентстві.
Інна Поник стала programmatic leader в Tribal Worldwide, Kyiv
Інна Поник стала programmatic leader в Tribal Worldwide, Kyiv

На цій позиції пані Поник сфокусується на розвитку й утриманні високого рівня експертизи в programmatic buying, стратегічному впровадженні programmatic-закупівель в рамках інтеграції медіа- і e-commerce-інструментів, розвитку стратегічного співробітництва з гравцями комунікаційного ринку в цьому сегменті, а також поліпшення бізнес-результативності рішень, які пропонуються клієнтам.

«Команда Tribal Worldwide, Kyiv почала своє занурення в ці інструменти, як тільки вони з'явилися, і ще два роки тому ми вивели експертизу programmatic в окремий напрямок, - повідомила директорка агентства Марія Єфімова. - Агентство протестувало і освоїло всі системи, які вийшли на український ринок, навчаючи нового підходу і персонал, і клієнтів. Більш того, ми вивчаємо не тільки український досвід, а й міжнародні платформи, які поки тут недоступні. Вся наша команда добре розуміє технологію, і рік тому отримала міжнародну сертифікацію за programmatic-планування».

Лідером цих процесів в агентстві стала Інна Поник, зазначено також у повідомленні, яка є експертом в сфері digital-комунікацій і, маючи досвід роботи в галузі медіа та комунікаційного планування, володіє глибоким розумінням можливостей онлайн-каналів комунікації для потреб бізнесу.

«Можливість розвиватись і відкривати нові горизонти - це те value, яке Tribal Worldwide, Kyiv дає своїм співробітникам, - наголосила пані Поник. - Дякую командам нашого агентства і AGAMA Сommunications за довіру і можливості зростання. Ще два роки тому ми активно почали розбиратися в інструменті і на сьогоднішній день пропонуємо клієнтам комплексні рішення і підходи в роботі з programmatic-технологіями. Далі - більше! Будемо разом розширювати горизонти».

Нагадаємо, нещодавно інша рекламна група - Dentsu Aegis Network Ukraine - оголосила про запуск у своїй структурі programmatic-підрозділу Amnet Ukraine, який очолила Олександра Булигіна. Amnet Ukraine займатиметься донесенням до ринку ефективності та актуальності автоматизованого розміщення медіареклами і сервісів, з поступовим підключенням offline-каналів, а також роботою з даними на базі доступних сервісів і технологій.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1568
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду