Дмитро Кицай стане новим креативним продюсером StarLightFilms

Дмитро Кицай стане новим креативним продюсером StarLightFilms

29 Червня 2017
1752

Дмитро Кицай стане новим креативним продюсером StarLightFilms

1752
Замість Дмитра Кицая ТО №10 телеканалу СТБ, яке виробляє шоу «Все буде добре», «Все буде смачно!» і проект «Добрий знак», очолить Андрій Оленич
Дмитро Кицай стане новим креативним продюсером StarLightFilms
Дмитро Кицай стане новим креативним продюсером StarLightFilms

Дмитро Кицай, директор ТО №10 телеканалу СТБ, яке виробляє шоу «Все буде добре», «Все буде смачно!» і проект «Добрий знак», переходить у StarLightFilms на позицію креативного продюсера.

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі СТБ.

«Моє рішення формувалося давно, оскільки мені завжди подобалися серіали, і керівництво знало про це, - коментує свій перехід Дмитро Кицай. - Директор StarLightFilms Максим Литвинов запропонував приєднатися до них в якості креативного продюсера, і я погодився. Це для мене нова сфера, і якоюсь мірою, важча. Наразі я займаюся проектом «Коли ми вдома» і розробляю формати власних серіалів для каналів групи».

Замість Дмитра Кицая ТО №10 телеканалу СТБ очолить керівник проекту «Нового каналу» «Топ-модель по-українськи» Андрій Оленич, який перейде на СТБ. Окрім «Все буде добре», «Все буде смачно!» і проекту «Добрий знак», до складу об'єднання увійде і «Топ-модель по-українськи», якою раніше займалося ТО Олексія Гладушевського. Керівником проекту стане головний режисер Олена Звірик.

Як раніше писав «Детектор Медіа», генеральний продюсер Нового каналу Сергій Євдокимов йде з каналу, його наступником стане Олексій Гладушевський.

Проекти «Зважені та щасливі» і «Топ-модель по-українськи» ТО №7 телеканалу СТБ, директором якого був Гладушевський, Олексій доведе самостійно, повідомили на каналі СТБ.

«Ми вже відзняли більшу частину осіннього сезону «Зважених та щасливих» і «Топ-моделей по-українськи». Я запускав ці проекти, тому я їх і прийматиму. До серпня закінчаться всі знімальні процеси, тому ніяких складнощів, в зв'язку з новою посадою, це не викличе. Мені непросто залишати СТБ, але я дуже радий і вдячний «Новому каналу» за таку пропозицію», - прокоментував прийдешні кадрові зміни Олексій Гладушевський.  

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1752
Читайте також
21.04.2017 16:35
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
3 393
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду