На Новий канал прийде новий генеральний продюсер

На Новий канал прийде новий генеральний продюсер

27 Червня 2017
4051

На Новий канал прийде новий генеральний продюсер

4051
Сергія Євдокимова замінить Олексій Гладушевський
На Новий канал прийде новий генеральний продюсер
На Новий канал прийде новий генеральний продюсер

Сергій Євдокимов покидає Новий канал, його наступником стане Олексій Гладушевський.

Про це «Детектору Медіа» повідомили в прес-службі Нового каналу.

«Завдання, поставлені переді мною при вступі на посаду генпродюсера, виконані, цілі досягнуті, – прокоментував кадрові зміні на каналі Сергій Євдокимов. – Канал наростив частку перегляду, помітно збільшив обсяги власного виробництва і його ефективність, знизивши залежність від закупного контенту. Була створена зрозуміла робоча ефірна сітка. Крім цього, в ефірі з'явилися свіжі оригінальні проекти, багато з яких стали унікальними у своєму жанрі».

«Я дуже вдячний Сергію за відчутний внесок, який він зробив у творчий розвиток каналу, – говорить генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко. – Ми разом успішно запустили багато цікавих телевізійних проектів. Буду радий, якщо в майбутньому мені випаде можливість попрацювати з Сергієм як з партнером над новими проектами».

Із серпня посаду генерального продюсера Нового каналу обійматиме Олексій Гладушевський, який вже багато років очолює ТО на каналі СТБ. Нагадаємо, під керівництвом Олексія Гладушевського виходили масштабні й успішні телевізійні проекти - «Холостяк», «Зваженi та щаслівi», «Супермодель по-українськи» тощо.

«Я дуже радий і вдячний Новому каналу за таку пропозицію, – коментує своє призначення пан Гладушевський. – Рішення піти з СТБ було для мене непростим. Але з Новим ми досить щільно працювали над проектом "Супермодель по-українськи", а тепер працюємо над проектом "Топ-модель по-українськи". І тому канал ніколи не був для мене чужим. У мені кипить море креативу, є безліч ідей, які хочеться реалізувати. Мені дуже цікаво працювати з і для молодої аудиторії Нового каналу. І, думаю, я маю що їй запропонувати».

На фото: Олексій Гладушевський

Фото: МедиаНяня

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4051
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду