В Одесі помер ведучий Кваснюк, який прославляв «Гіві»

В Одесі помер ведучий Кваснюк, який прославляв «Гіві»

12 Червня 2017
1870

В Одесі помер ведучий Кваснюк, який прославляв «Гіві»

1870
11 червня в Одесі на 69-му році життя помер телеведучий і автор програми «Правда» Григорій Кваснюк, проти якого на початку року Служба безпеки України (СБУ) відкрила кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України
В Одесі помер ведучий Кваснюк, який прославляв «Гіві»
В Одесі помер ведучий Кваснюк, який прославляв «Гіві»

Ведучий мав проблеми з серцем, повідомляє «Думская».

Також зазначено, що пан Кваснюк, відомий своїми радикальними проросійськими поглядами, був головним редактором телекомпанії «Риак», працював на каналі «АТВ» і був членом всеукраїнської політичної партії «Родина».

У 2010 році був обраний депутатом Одеської міської ради. У цьому ж році його призначили головним редактором газети «Одесский вестник», а в 2012 він був звільнений з цієї посади.

Нагадаємо, у лютому 2017 року Одеське інформаційне видання «Мегафон» написало про місцевого журналіста, колишнього співробітника каналу «АТВ» Григорія Кваснюка, який в своїх відеосюжетах відкрито пропагує «руський мир» та славить терористів так званих «ДНР/ЛНР». Журналісти повідомили, що цим має займатись СБУ.

Згодом Управління СБУ в Одеській області повідомило, що розпочало кримінальне провадження у зв'язку із виходом програми одеського журналіста «Правда с Григорием Кваснюком» про бойовика «Гіві».

На фото - Григорій Кваснюк

Фото: «Думская»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1870
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ирина
2508 дн. тому
Кваснюк мразь. На одну мразь в. Русском мире стало меньше
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду