Хакери атакували сайт Фонду держмайна

Хакери атакували сайт Фонду держмайна

28 Березня 2017
1539
28 Березня 2017
09:56

Хакери атакували сайт Фонду держмайна

1539
Сайт Фонду державного майна України припинив роботу в результаті хакерських атак.
Хакери атакували сайт Фонду держмайна
Хакери атакували сайт Фонду держмайна

Про це йдеться в повідомленні Фонду держмайна на офіційній сторінці в Facebook.

«Офіційний сайт Фонду державного майна www.spfu.gov.ua не працює через здійснених на нього DDoS-атак! Фонд вживає всіх необхідних заходів, щоб якомога швидше відновити роботу сайту. Вся інформація, розміщена на сайті, зберігається на серверному обладнанні Фонду», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Служба безпеки України спільно з поліцією припинила діяльність осередку міжнародного хакерського угруповання, до складу якого входили чотири мешканця Дніпропетровської області.

Крім того, 13 лютого Президент України Петро Порошенко підписав указ «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 29 грудня 2016 року "Про загрози кібербезпеці держави та невідкладні заходи з їх нейтралізації"».

Фото: antikor.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1539
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду