У Криму спалили авто євпаторійського журналіста

У Криму спалили авто євпаторійського журналіста

21 Березня 2017
1628
21 Березня 2017
13:45

У Криму спалили авто євпаторійського журналіста

1628
У ніч на понеділок 20 березня невідомі підпалили автомобіль, що належить журналісту газети «Евпаторийская здравница» Сергію Овсянникову.
У Криму спалили авто євпаторійського журналіста
У Криму спалили авто євпаторійського журналіста

Про це повідомляє «Евпаторийский курьер».

Як зазначено, білий  «Ніссан» журналіста було підпалено близько 3:35 у дворі будинку на вул.Демишева, де проживає син журналіста, який і викликав пожежних. Він зауважив, що бачив на копоті автомобіля каністру з бензином, з «якої вихлюпувалася палаюча суміш».

За словами Овсяннікова, підпал його машини може бути помстою за публікацію в останньому номері «ЕЗ» від 14 березня статті «Крах операції "Калуга"» про земельний аукціон з продажу землі та причетність до цього місцевої влади.

За словами Овсяннікова, «перші ж кроки співробітників міськвідділу поліції з розслідування цього інциденту показали, що особливого бажання знайти замовників і виконавців підпалу у них немає».

Як зазначено, за рік свого існування незалежна «Евпаторийская здравица» присвятила корупційних діянь муніципальних чиновників десятки статей.

Нагадаємо, вночі 11 березня у Нікополі, коли на автопаркові невідомі підпалили автомобіль позаштатного кореспондента видання «Город Никополь» Руслана Соловйова.  Ще одному журналісту цього ж медіа Віктору Артеменку невідомі розтрощили автомобіль сокирою біля редакції 21 лютого.

Раніше, 25 лютого, у Камʼянському згорів автомобіль Станіслава Мілославського, редактора газети «Антимафія», а в ніч проти 12 лютого невідомі підпалили автівку редактора сайту 5692.com.ua і газети «Город 5692» Сергія Гузя. Крім цього, 15 серпня 2016-го року в  Дніпрі невідомі підпалили автомобіль тодішній головній редакторці газети «Зоря» Ксенії Зайцевої.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1628
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду