«Європа без бар’єрів» продовжила конкурс для ЗМІ Західної України

«Європа без бар’єрів» продовжила конкурс для ЗМІ Західної України

16 Березня 2017
999
16 Березня 2017
17:51

«Європа без бар’єрів» продовжила конкурс для ЗМІ Західної України

999
ГО «Європа без бар’єрів» оголошує про продовження прийому заявок на участь у конкурсі з метою долучитися до інформування громадян України про особливості перебування, безпечного працевлаштування та здобуття освіти у країнах Шенгену і користування безвізовим режимом із ЄС
«Європа без бар’єрів» продовжила конкурс для ЗМІ Західної України
«Європа без бар’єрів» продовжила конкурс для ЗМІ Західної України

Про це йдеться на сайті організації.

Прийом заявок подовжено до 26 березня для представників медіа з Тернопільської, Закарпатської, Волинської, Івано-Франківської та Чернівецької областей та представників ГО з Закарпатської й Івано-Франківської областей.

Для ЗМІ:

-До участі в проекті будуть відібрані по одному співробітнику регіональних ЗМІ з кожної області.

-Переможці конкурсу візьмуть участь в організованому «Європою без бар’єрів» тренінгу у Львові (проїзд і проживання забезпечують організатори), публічних акціях і семінарах проекту, долучаться до розробки інформаційних матеріалів на тему переваг та ризиків подорожування за кордон за умов безвізового режиму з ЄС.

-Перевага (але не виключна) надаватиметься співробітникам онлайн- і друкованих медіа, які мають налагоджені контакти з місцевою владою та громадою, досвід висвітлення подібних тем у минулому.

-Для участі в конкурсі необхідно надіслати короткий опис діяльності ЗМІ за останні 2 роки, резюме та мотиваційний лист зацікавленого представника ЗМІ на адресу office.europewb(a)gmail.com із зазначенням у предметі листа «Відповідальна мобільність – ЗМІ» до 26 березня 2017 року.

Для ГО:

-До участі в проекті будуть відібрані по дві організації з області. Переможці конкурсу візьмуть участь в організованому «Європою без бар’єрів» тренінгу у м.Львів (проїзд і проживання забезпечують організатори), а також проведуть за сприяння «Європи без бар’єрів» публічні акції та семінари у своїх регіонах.

-Перевага (але не виключна) надаватиметься організаціям, які мають досвід роботи у сфері захисту прав громадян на свободу пересування, протидії торгівлі людьми, дослідження міграції та євроінтеграції України.

-Бажаним є досвід проведення інформаційних та/чи адвокаційних кампаній у вказаних регіонах протягом останніх 2 років.

-Для участі в конкурсі необхідно надіслати короткий опис діяльності організації за останні 2 роки (не більше однієї сторінки), резюме та мотиваційний лист одного з представників ГО, які пропонуються для участі у проекті, на адресу office.europewb(a)gmail.com із зазначенням у темі листа «Відповідальна мобільність – ГО» до 26 березня 2017 року.

Результати відбору буде оголошено на веб-сайті ГО «Європа без бар’єрів» не пізніше, ніж 30 березня 2017 року.

Конкурс є частиною проекту «Угода про Асоціацію з ЄС – можливості для відповідальної мобільності громадян України», що реалізується ГО «Європа без бар’єрів» у рамках проекту  «Просування реформ в регіони», який фінансується Європейським Союзом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
999
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду