У Кривому Розі невідомі побили гостьового редактора ТРК «Рудана»

У Кривому Розі невідомі побили гостьового редактора ТРК «Рудана»

14 Лютого 2017
1321

У Кривому Розі невідомі побили гостьового редактора ТРК «Рудана»

1321
13 лютого ввечері у Кривому Розі (Дніпропетровська область) невідомі жорстоко побили гостьового редактора комунальної ТРК «Рудана» Володимира Куропятника біля його будинку.
У Кривому Розі невідомі побили гостьового редактора ТРК «Рудана»
У Кривому Розі невідомі побили гостьового редактора ТРК «Рудана»

Про це на своїй сторіцні у Facebook повідомила керівник телеканалу Наталя Власова.

«Сьогодні ввечері (13 лютого – ред) був жорстоко побитий наш співробітник, журналіст і гостьовий редактор телеканалу "Рудана" Володимир Куропятник. Це сталося біля його будинку. Невідомі підійшли з проханням "дати закурити", і практично відразу стали наносити удари по обличчю і по ногах. Примітно, що нападники не забрали ні гаманець, ні телефон, абсолютно нічого. Зараз Володимир у лікарні. У Володі перелом кісток носа без зміщення. Зараз везуть в 1000-ку. Підозра на струс, – написала вона. – Ми дуже сподіваємося на адекватну реакцію правоохоронних органів».

Пан Куропятник повідомив Інституту масової інформації (ІМІ), що пов’язує напад із конфліктом із його колишнім роботодавцем, але не з журналістськими матеріалами.

«Я працюю гостьовим редактором, а не журналістом, моя робота полягає у пошуку героїв для сюжетів телеканалу “Рудана”», – сказав він.

Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального Кодексу України – умисні легкі тілесні ушкодження.

Нагадаємо, у 2016 році до суду були скеровані 12 кримінальних проваджень щодо злочинів, скоєних відносно журналістів.

Фото: «Рудана»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1321
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду