Маша Єфросиніна стала ведучою нового сімейного шоу на СТБ

Маша Єфросиніна стала ведучою нового сімейного шоу на СТБ

9 Лютого 2017
3251

Маша Єфросиніна стала ведучою нового сімейного шоу на СТБ

3251
Телеканал СТБ повідомляє про зйомки нового соціально-розважального шоу «Сюрприз, сюрприз!», ведучою якого стала Маша Єфросиніна. Шоу є адаптацією британського формату Surprise Surprise, яке виходить з 1984 року та має більше 14 сезонів
Маша Єфросиніна стала ведучою нового сімейного шоу на СТБ
Маша Єфросиніна стала ведучою нового сімейного шоу на СТБ

Про це повідомляє прес-служба СТБ.

Над проектом працює Творче об’єднання Мирослава Домалевського.

В українській версії шоу «Сюрприз, сюрприз!» ведуча Єфросиніна буде знайомити глядачів із різними історіями героїв і озвучувати сюрпризи, які очікують їх за «неймовірні» вчинки.

«Для мене велика честь та колосальна відповідальність бути ведучою такого шоу. Я не шанувальник гучних заяв, але таких проектів на українському телебаченні ще не було. Це шоу про життя та про всі емоції, на які здатна людина. Тут нічого не йде рівно: будь-який момент, кадр, слово, поведінка, подія – все на верхній емоційній точці. В студії ми зіштовхуємось із найпронизливішими історіями – або дуже драматичними, або на піці радості та щастя. Я б визначила, що «Сюрприз, сюрприз!» - це стан мурашок по шкірі», - сказала Єфросініна.

Прес-служба зазначає, що унікальність проекту в тому, що його герої навіть не підозрюють, що номіновані на сюрприз.

«Це стає можливим завдяки їх рідним, колегам, друзям та людям, які хочуть сказати "дякую" таким неочікуваним і дуже приємним способом. Учасники отримують свої сюрпризи у найрізноманітніших місцях: вдома, на роботі, у магазині, на вулиці або ж у студії шоу, де їх зустрічає ведучий», - пояснюється в релізі СТБ.

Прем’єра шоу «Сюрприз, сюрприз!» в ефірі СТБ відбудеться восени 2017 року.

Нагадаємо, нещодавно телеканал СТБ офіційно повідомив, що завершує виробництво національного талант-шоу «Танцюють всі!» та оновлює сітку мовлення. 

На фото - Маша Єфросиніна

Фото: СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3251
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду