У Vogue UA – новий редактор відділу моди

У Vogue UA – новий редактор відділу моди

1 Лютого 2017
1754

У Vogue UA – новий редактор відділу моди

1754
З 1 лютого посаду редактора відділу моди Vogue UA обійме Вєня Брикалін, який останні три роки працював в команді бренду Litkovskaya
У Vogue UA – новий редактор відділу моди
У Vogue UA – новий редактор відділу моди

Про це повідомляє прес-служба видання.

«На позиції редактора відділу моди Вєня Брикалін відповідатиме за проведення журнальних і рекламних зйомок, а також візьме участь в роботі сайту - як автор і стиліст», – зазначено в релізі.

Як повдомляє прес-служба, протягом останніх трьох років Брикалін працював в команді бренду Litkovskaya, до цього – в Sanahunt Luxury Department Store на позиції креативного менеджера. Крім того, він прцював стилістом і автором у Sanahunt і Helen Marlen Group.

Як писав «Детектор медіа», у вересні у Vogue змінилася головна редакторка. Замість Маши Цуканової, яка очолювала видання з моменту його старту в Україні, нею стала Ольга Сушко. У прес-релізі щодо цього зазначалося, що пані Сушко очолить редакцію журналу, сайт і буде відповідати за всі канали комунікації бренду в Україні.

Наталя Васюра звільнилась з посади головного редактора сайту Vogue UA 29 грудня. 

Нагадаємо, українська версія глянцевого журналу Vogue «Vogue в Украине» почала випускатися холдингом «Медіа Група Україна» («МГУ») за ліцензійною угодою з Condé Nast International у жовтні 2015 року.  Раніше видавцем цього глянцю в Україні був UMH Group («Український медіа холдинг»). В UMH журнал видавався під назвою «Vogue Украина» з 2012 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1754
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду