Українські журналісти приєднуються до флешмобу #22PushUpChallenge

Українські журналісти приєднуються до флешмобу #22PushUpChallenge

28 Січня 2017
1481

Українські журналісти приєднуються до флешмобу #22PushUpChallenge

1481
Співробітники каналів «Україна», ICTV, 5-го каналу, газети «Сегодня» та інших українських ЗМІ взяли участь у світовому флешмобі #22PushUpChallenge на підтримку ветеранів збройних сил, які брали участь у збройних конфліктах і страждають від посттравматичного синдрому.
Українські журналісти приєднуються до флешмобу #22PushUpChallenge
Українські журналісти приєднуються до флешмобу #22PushUpChallenge

Флешмоб # 22PushupChallenge був започаткований в США через статистику про кількість самогубств серед американських ветеранів бойових дій, яку оприлюднив Департамент у справах ветеранів. З'ясувалося, що щодня добровільно йдуть з життя 22 колишніх бійця, бо не змогли адаптуватися до мирного життя.

Умовою естафети є 22 віджимання протягом 22 днів. Їх знімають на відео і викладають в соцмережі з відповідним хештегом. У США учасники не лише «штовхають землю», а й збирають по $22 на потреби ветеранів.

26 січня канал «Україна» прийняв виклик на участь у флешмобі #22PushUpChallenge від редакції газети «Сегодня».

«Так ми хочемо допомогти нашим ветеранам АТО повернутися до мирного життя. Передаємо естафету флешмобу каналу ICTV», - повідомляє канал.

5 канал також долучився до флешмобу #22PushupChallenge на підтримку ветеранів АТО, які повернулися до мирного життя та мають симптоми посттравматичного стресового розладу.  Журналісти, оператори, редактори та телеведучі віджалися від підлоги 22 рази.

Участь у флешмобі узяли півтора десятка працівників телеканалу. Естафету передали прес-службі Адміністрації Президента.

27 січня до #22PushUpChallenge долучилася команда чоловіків ICTV. На чолі з директором-президентом Олександром Богуцьким віджималися ведучі «Фактів ICTV» та «Ранку у великому місті».

Команда ICTV прийняла естафету від телеканалу «Україна» та кинула виклик команді «1+1».

Раніше до флешмобу приєдналися українські військові, правоохоронці, чиновники та політики - зокрема секретар РНБОУ Олександр Турчинов, столичний міський голова Віталій Кличко, начальник Генштабу ЗС України Віктор Муженко, командувач ВМС Ігор Воронченко, командувач ВДВ Михайло Забродський та багато інших.

На фото - флешмоб на 5-му каналі

Фото: сайт 5-го каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1481
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду