Журналістку Нового каналу побили в ресторані

Журналістку Нового каналу побили в ресторані

23 Січня 2017
5234

Журналістку Нового каналу побили в ресторані

5234
Вранці 21 січня журналістку Нового каналу Анастасію Кошман побив відвідувач ресторану в Києві.
Журналістку Нового каналу побили в ресторані
Журналістку Нового каналу побили в ресторані

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Цей чоловік не адекватний! Вчора він жорстоко мене побив. Бив ногами, поки я лежала на підлозі! Не хочу щоб подібне сталося з кимось! Слідчий сказав, що це вже не перший випадок, він регулярно б'є незнайомих дівчат! Будь ласка, будьте обережними!», - написала пані Кошман і додала до публікації фотографії нападника.

Журналістка розповіла, що чоловік напав на неї та на її подругу в туалеті ресторану Vodka Grill. «Він зайшов у жіночу вбиральню. Я сказала йому що це дамські кімната, що чоловіча поруч, він м'яко кажучи не захотів виходити. Почав кричати, що дівчата ходять в їхній туалет, то і йому можна сюди...Обмінялися "люб'язностями"... Далі він просто схопив мене за волосся і почав бити. Моя подружка стала між ним і мною, за що отримала також по голові! Кинув її і повернувся до мене... Продовжив бити», - уточнила Анастасія в коментарях.

У коментарі «Детектору медіа» Анастасія Кошман розповіла, що після цього вона сама викликала поліцію, а її друзі не давали чоловіку втекти. Крім того, журналістці вдалося зняти нападника на відео. За словами пані Кошман, поліція допитала чоловіка й склала протокол, проте не затримала.

Зараз Анастасія Кошман перебуває в стаціонарі лікарні – у неї діагностували струс мозку. Вона розповіла, що там її допитав працівник карного розшуку, який розповів, що це не перший випадок, коли цей чоловік нападав на жінок.

Журналістка планує використати відео в сюжеті для програми «Абзац!» Нового каналу. «Я не залишу цю справу. У мене є до неї зацікавлення і як в людини, і як в жінки, і як у журналістки», - зазначила вона.

У Нацполіції м.Києва «Детектору медіа» повідомили, що їм відомо про інцидент.

«О 5 ранку надійшло повідомлення від жінки. Чоловік вдарив її по обличчю. Розпочато кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України “Умисне легке тілесне ушкодження”. Зараз розбираються, що це за чоловік, його будуть допитувати чи вже допитали», - зазначили в прес-службі.

Нагадаємо, у грудні на Черкащині редакторку районної газети Наталю Лебеденко побили представники громадської організації.

Фото - з Facebook Анастасії Кошман

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5234
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЗеленоКур
2645 дн. тому
Вот так вот без причины взял и побил бедную девочку??? Просто так?? или мы о чем то молчим усердно??? я много видел неадекватных.. достаточно чтобы понять, что любой неадекват ПРОСТО ТАК не кинется. .нужна провокация. .слово.. зацепка. .а так. .вранье. .попиздил за деятельность "профессиоАНАЛЬНУЮ"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду