Участь у черговому з’їзді НСЖУ братимуть 260 журналістів з усієї України

Участь у черговому з’їзді НСЖУ братимуть 260 журналістів з усієї України

28 Грудня 2016
1602

Участь у черговому з’їзді НСЖУ братимуть 260 журналістів з усієї України

1602
Очікується, що у роботі з’їзду, який відбудеться 20 квітня в Києві, візьме участь 260 делегатів. Їх буде обрано на звітно-виборних конференціях у кожній області.
Участь у черговому з’їзді НСЖУ братимуть 260 журналістів з усієї України
Участь у черговому з’їзді НСЖУ братимуть 260 журналістів з усієї України

Про це повідомляє прес-служба НСЖУ.

Як зазначають в Спілці, кількість делегатів визначається відповідно до чисельності кожної обласної організації НСЖУ, найменша кількість делегатів – 5 з регіону.

«Очевидно, що на цьому етапі підготовки до з’їзду триватимуть жваві дискусії в кожному регіоні, журналісти обиратимуть нових голів обласних Спілок, формуватимуть керівні органи на наступний пятирічний період, обговорюватимуть пріоритети та завдання організації, – прокоментував перший секретар НСЖУ Сергій Томіленко. – Тому важливо, щоб ми змогли оперативно реагувати на питання, які виникатимуть, надавати допомогу колегам у підготовці документів, організаційних питаннях. Загалом, Спілка має провести широку дискусію щодо розвитку найбільшої журналістської організації України».

Нагадаємо, робочу групу з підготовки до чергового XIV звітно-виборчого зʼїзду Національної спілки журналістів України та розробки проекту нової редакції Статуту організації було затверджено на пленумі правління НСЖУ, що відбувся 22 грудня. Робоча група займатиметься також розробкою проекту уніфікованого статуту для регіональних організацій, плану реорганізації окремих регіональних осередків, проектів документів зʼїзду тощо.

До неї увійшли члени правління Спілки: перший секретар Сергій Томіленко, колишній голова Донецької обласної організації НСЖУ, головний редактор газети «Донбасс» Олександр Бриж, голови обласних та регіональних організацій – Київської – Михайло Сорока, Харківської – Олександр Голуб, Львівської – Ярослав Климович, Івано-Франківської – Вікторія Плахта, голова Ревізійної комісії НСЖУ Йосип Бурчо та юрист Анна Гнип.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1602
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Михайло
2647 дн. тому
Що з вами, журналісти, не роби, Ви як були, так є, та й будете раби: Є тема, що для всіх із вас табу На все життя, не на одну добу!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду