Агентство Magnum Photos визначило кращі знімки 2016 року

Агентство Magnum Photos визначило кращі знімки 2016 року

24 Грудня 2016
1479

Агентство Magnum Photos визначило кращі знімки 2016 року

1479
Фотоагентство Magnum Photos опублікувало добірку фотографій, складену його президентом, британським фотографом Мартіном Парром, зі знімків, зроблених фотожурналістами Magnum протягом останніх 12 місяців.
Агентство Magnum Photos визначило кращі знімки 2016 року
Агентство Magnum Photos визначило кращі знімки 2016 року

Про це повідомляє birdinflight.com з посиланням на сайт агентства.

«Це було вражаюче - переглядати найкращі фотографії року і спостерігати за всім цим розмаїттям місць, людей і подій, з якими мої колеги стикалися протягом 2016-го.  У сучасному світі необхідність записувати й інтерпретувати події важлива як ніколи - фотографи Magnum c цим справляються і продовжують поповнювати наш архів, що з'явився ще в 1947 році. Їх роботи дозволяють усім нам зрозуміти і стати свідками подій, що відбуваються в цьому божевільному світі, в якому всі ми з вами живемо», -  сказав Мартін Парр.

У числі кращих – фотографії, зняті Жеромом Сессін’ї, який також висвітлював події Євромайдану в Україні, і є автором вражаючих фото розстрілів протестувальників 19-20 лютого 2014 року в центрі Києва. В 2016 році він знімав трагедію війни у Сирії.

Всього в підсумкову добірку увійшли 48 фотографій: ознайомитися з ними можна на сайті Magnum Photos.

Нагадаємо, 17 грудня у Києві, у дворі Міністерства закордонних справ, представили вуличну фотовиставку Еміне Зіятдінової «За кордон» про життя кримських татар на окупованому півострові.

Фото:  Жером Сессін’ї

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1479
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду