Журналістський конкурс «Ін’єкція словом» зібрав 213 робіт

Журналістський конкурс «Ін’єкція словом» зібрав 213 робіт

19 Грудня 2016
1129

Журналістський конкурс «Ін’єкція словом» зібрав 213 робіт

1129
213 матеріалів надіслали журналісти з усієї України для участі в конкурсі «Ін’єкція словом» на найкраще висвітлення теми реформування охорони здоров’я в Україні та доступу до лікування українських пацієнтів.
Журналістський конкурс «Ін’єкція словом» зібрав 213 робіт
Журналістський конкурс «Ін’єкція словом» зібрав 213 робіт

Про це повідомляють організатори конкурсу.

Київські журналісти надіслали 56 робіт. Решта прийшли від медійнків Харкова, Дніпра, Одеси, Миколаїва, Львіва, Кривого Рогу, Вінниці, Рівного, Житомира, Донбасу тощо.

 «Такий ажіотаж в цьому конкурсі свідчить лише про одне: охорона здоров'я – це одна з найважливіших і найболючіших тем в Україні. Ми вдячні кожному журналісту, який піднімає цю тему, пише матеріали, знімає сюжети і допомагає нам не опускати руки і боротися за життя пацієнтів вже більше 5-ти років. Часто лише завдяки роботі і допомозі ЗМІ ми продовжуємо протидіяти корупції в Україні і досягати мети», -  сказала Ольга Стефанишина, виконавчий директор Благодійного фонду «Пацієнти України» та голова журі конкурсу.

Як зазначено в релізі, журі вже розпочало оцінювання робіт Конкурсу, організатором якого виступив БФ «Пацієнти України» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) (у рамках проекту «(Без)коштовна медицина») та Громадської організації «Інтерньюз-Україна», медіа партнер – Інтернет-портал «Детектор медіа».

«Переможці будуть визначені в наступних номінаціях: Кращий відеоматеріал (ТВ); Кращий матеріал у друкованому виданні; Кращий матеріал в онлайн-ЗМІ; Кращий продукт радіомовлення; Кращий матеріал у регіональному ЗМІ: ТВ або радіо; Кращий матеріал у регіональному ЗМІ: матеріали друкованих та онлайн ЗМІ; Краще журналістське розслідування; Антиномінація — «Гірчичник» («Інфекція словом»)», - повідомляється організаторами.

Результати конкурсу «Ін’єкція словом» стануть відомі вже наприкінці січня 2017 року на сайті та на сторінці у Facebook  БФ «Пацієнти України».

Нагадаємо, конкурс стартував 7 листопада.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1129
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду