До Громадської ради доброчесності увійшли дві журналістки

До Громадської ради доброчесності увійшли дві журналістки

11:18,
13 Листопада 2016
3039

До Громадської ради доброчесності увійшли дві журналістки

11:18,
13 Листопада 2016
3039
До Громадської ради доброчесності увійшли дві журналістки
До Громадської ради доброчесності увійшли дві журналістки
11 листопада відбулися збори представників громадських об’єднань з обрання членів Громадської ради доброчесності (РГД). До Ради серед інших були обрані журналістки Наталія Соколенко і Євгенія Моторевська.

Про це повідомляє сайт Реанімаціного Пакету Реформ.

Громадська рада доброчесності є органом, який сприятиме Вищій кваліфікаційній комісії суддів України в оцінюванні відповідності суддів чи кандидатів на посади суддів вимогам професійної етики та доброчесності. Висновок ГРД щодо невідповідності суддів та кандидатів на посади суддів таким вимогам буде включено до суддівського досьє.

Наталія Соколенко - заступниця голови «Громадського радіо», журналістка, громадська активістка, медіа-експертка, ведуча та головна редакторка щоденної програми «Громадського радіо» «Громадська хвиля».

Євгенія Моторевська – журналістка «Громадського ТБ» (програма «Слідство.інфо»).

Участь у зборах взяли представники 9 громадських об’єднань, які пройшли попередній відбір у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України: Центру демократії та верховенства права, Центру політико-правових реформ, Всеукраїнської громадянської платформи «Нова країна», Трансперенсі Інтернешнл Україна, Громадського люстраційного комітету, Асоціації правників України, Європейського виміру, Центру ЮЕЙ, Всеукраїнського об’єднання «Автомайдан».

За результатами голосування було обрано 20 членів ГРД: Петро Варишко, Сергій  Верланов, Тетяна Гринь, Михайло Жернаков, Володимир Козленко, Роман Куйбіда, Роман Марусенко, Роман Маселко, Леонід Маслов, Євгенія Моторевська, Андрій Савчук, Максим Середа, Катерина Смирнова, Наталія  Соколенко, Марина Соловйова, Роман Сухоставець, Віталій Титич, Галина Чижик, Катерина Чорна, Тарас Шепель.

З довідкою про обраних членів ГРД можна ознайомитися ТУТ.

Фото: ukrinform.ua

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду