Співробітник охоронної фірми вдарив по камері «Центрального каналу»

Співробітник охоронної фірми вдарив по камері «Центрального каналу»

5 Листопада 2016
1868
5 Листопада 2016
14:28

Співробітник охоронної фірми вдарив по камері «Центрального каналу»

1868
4 листопада після закінчення в ІА УНІАН прес-конференції громадського об’єднання жінок-колишніх дружин бізнесменів, які стверджують, що стали жертвами чиновницького і суддівського свавілля, один з охоронців інформагентства застосував силу до знімальної групи «Центрального каналу».
Співробітник охоронної фірми вдарив по камері «Центрального каналу»
Співробітник охоронної фірми вдарив по камері «Центрального каналу»

Про це «Детектору медіа» повідомив журналіст «СтопКору» Сергій Медяник.

За його словами, знімальні групи інформаційного порталу «Стоп корупції» і  «Центрального каналу» залишись після прес-конференції, аби взяти коментар в учасниці заходу. Журналісти хотіли дізнатись прізвища суддів і керівників поліції, які, як йшлося на прес-конференції, приймають рішення на користь бізнесменів і порушують права колишніх дружин. Членкиня громадської організації відмовилась від коментаря і сховалась в одному з кабінетів УНІАНу.

Знімальні групи продовжували очікувати її в коридорі. Їх намагалися випровадити з будівлі охоронці з охоронної фірми «Венбест» і співробітники інформагентства. За викликом охоронця прибули представники «Венбесту». Як стверджує Сергій Медяник, один з охоронців вдарив по об’єктиву камери знімальної групи «Центрального каналу».

«Він йшов по коридору і вдарив долонею просто по об’єктиву. Ми одразу заявили, що він порушив закон. Він злякався і сховався в одному з кабінетів інформагентства», - сказав журналісти «СтопКору»

Журналісти викликали на місце події поліцію і написали відповідну заяву.

За словами Сергія Медяника, співробітники УНІАН заявили, що не бачили нападу охоронця на знімальну групу «Центрального каналу», і звинуватили журналістів у тому, що вони не залишили вчасно приміщення УНІАН.

Під час конфлікту журналістів з охоронцями

«Детектор медіа» намагався взяти коментар в ІА УНІАН, але 5 листопада телефони інформагентства не відповідали. «Детектор медіа» готовий надати агентству можливість прокоментувати інцидент.

Нагадаємо, програми «Центрального каналу» готує Київська регіональна філія НТКУ (колишня ДРТРК) .

На фото – моменти інциденту

Фото: з Facebook Сергія Медяника

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1868
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду