У  Рівному журналістові спалили автомобіль

У Рівному журналістові спалили автомобіль

19 Липня 2016
2497

У Рівному журналістові спалили автомобіль

2497
Вранці 20 липня у Рівному невідомі підпалили автомобіль Opel Vectra співвласника інтернет-видання «ЧаРівне.інфо» Олександра Курсика, який також є депутатом місцевої міськради від «Батьківщини».
У  Рівному журналістові спалили автомобіль
У  Рівному журналістові спалили автомобіль

Про це журналіст написав на своїй сторінці у Facebook.

Сам пан Курсик пов'язує підпал зі своєю журналістською діяльністю.

«За 12 років в журналістиці було різне... Сьогодні мені підпалили автомобіль, нагло, зухвало, з присмаком безкарності, в дворі житлового будинку. Висновок один – робота на "1+1", діяльність порталу "ЧаРівне.інфо" та телеканалу "Ритм" не проходять марно, – казав, кажу і далі казатиму правду, навіть якщо вона комусь не подобається. Для мене це екзамен новим очільникам поліції та обласної прокуратури», – написав у себе на сторінці у Facebook пан Курсик.

Як повідомляє Рівненьска національна поліція, «за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України». Ведеться слідство.

Нагадаємо, раніше вже був схожий випадок. 8 червня 32-річному громадському активістові, журналісту місцевого видання у місті Вараші (Рівненська область) підпалили автомобіль Geely.

Фото та відео: Рівненська національна поліція

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2497
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду