Канал «1+1» стверджує, що невідомі погрожують його співробітникам

Канал «1+1» стверджує, що невідомі погрожують його співробітникам

26 Травня 2016
1714

Канал «1+1» стверджує, що невідомі погрожують його співробітникам

1714
25 травня невідомі погрожували одній зі співробітниць телеканалу «1+1». Погрози стосувалися роботи програми журналістських розслідувань «Гроші» та її ведучого Олександра Дубінського, повідомляє прес-служба каналу «1+1».
Канал «1+1» стверджує, що невідомі погрожують його співробітникам
Канал «1+1» стверджує, що невідомі погрожують його співробітникам

Канал стверджує, що до співробітниці «1+1», яка вийшла з офісу «1+1 медіа» у Києві, під’їхали троє невідомих на автівці без номерних знаків  і почали погрожувати, використовуючи нецензурну лайку. За словами співробітниці, від чоловіків пролунала вимога попередити Олександра Дубінського, щоб він «замовк».

Керівництво телеканалу «1+1» пов’язує погрози із розслідуваннями програми «Гроші» в Одесі. Програма «Українські сенсації», випуск якої буде присвячений результатам роботи голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, вийде 28 травня.

Окрім цього, як стверджує телеканал, раніше Олександр Дубінський проводив власне журналістське розслідування, пов’язане з діяльністю одеських бізнесменів та їх інтересів щодо одеського аеропорту.

Наразі життю та здоров’ю співробітниці каналу нічого не загрожує. Спільно із службою безпеки телеканалу вона планує подати відповідну заяву до Подільського РУ НП.

Керівництво телеканалу «1+1» звертається до Міністерства внутрішніх справ з проханням про проведення досудового розслідування з метою встановлення організаторів та виконавців протиправних дій.

Нагадаємо, 4 квітня керівництво «1+1 медіа» заявило про своє занепокоєння щодо погроз та тиску, що здійснюється на креативного продюсера програми «Гроші» і шеф-редактора низки проектів журналістських розслідувань каналу Олександра Дубінського, а також на журналістів Управління журналістських проектів «1+1 медіа».

«1+1 медіа» також повідомляє, що редакція проекту «Секретні матеріали» стала об'єктом стеження, а потім і фізичного нападу.  Група «1+1 медіа» звернулася до відповідних органів та служб з вимогою «розібратися в ситуації, що склалася, та забезпечити безпечну роботу журналістів каналу, незалежно від того, хто є об’єктом їх розслідувань». Відповідні заяви були подані до правоохоронних органів.

Як повідомили «Детектору медіа» у Відділі комунікації ГУ НП, заява щодо стеження і нападу на журналістів «Секретних матеріалів» знаходиться на контролі у керівництва Головного управління МВС.

«Детектор медіа» взяв інтерв’ю у ведучого програми «Гроші», креативного продюсера програми «Українські сенсації»  Олександра Дубинського.

На фото - Олександр Дубінський

Фото: «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1714
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду