Столична поліція шукає невідомого, який викрав зброю з авто журналіста

Столична поліція шукає невідомого, який викрав зброю з авто журналіста

21 Квітня 2016
1208

Столична поліція шукає невідомого, який викрав зброю з авто журналіста

1208
Правоохоронці отримали повідомлення від журналіста, мешканця Києва, що біля будинку на Русанівський набережній невідомий шляхом сканування сигналізації викрав із салону його автомобіля барсетку із зареєстрованим пристроєм для відстрілу гумових куль, споряджений патронами, та дозволом на нього.
Столична поліція шукає невідомого, який викрав зброю з авто журналіста
Столична поліція шукає невідомого, який викрав зброю з авто журналіста

Про це повідомляє  Відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Подія сталася ввечері, коли 31-річний чоловік залишив свій автомобіль на стоянці біля кафе. У бесіді із поліцейськими потерпілий журналіст пояснив, що іномарка знаходилася без нагляду кілька хвилин, доки він пив каву неподалік. Коли ж чоловік повернувся та відчинив авто, виявив відсутність на передньому сидінні барсетки, при цьому зовнішніх пошкоджень транспорту не було.

За даним фактом проводиться подальша перевірка та вирішується питання про внесення матеріалів до ЄРДР за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Поліція розшукує зловмисника.

Нагадаємо, 19 квітня під час зйомок сюжету про святкування дня народження намісника Києво-Печерської Лаври Павла невідомі особи погрожували журналістам ТСН каналу «1+1» та пошкодили авто. Журналісти викликали на місце події поліцію. 20 квітня під час зйомок, що велися під стінами Києво-Печерської Лаври, було скоєно ще два напади на знімальні групи ТСН каналу «1+1».

У вівторок, 19 квітня, в столиці група невідомих осіб напала на кореспондента телеканалу ZIK Олександра Івахнюка під час акції протесту проти незаконної забудови на Позняках у Києві.

Раніше учасники мітингу, що проходив під стінами Печерського суду Києва у зв’язку із затриманням міського голови Вишгорода (Київська область) Олексія Момотапогрожували знімальній групі ТСН каналу «1+1» та перешкоджали її роботі.

Фото: patrioty.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1208
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду