Євген Кисельов переходить на «112 Україна»

Євген Кисельов переходить на «112 Україна»

19 Квітня 2016
2520

Євген Кисельов переходить на «112 Україна»

2520
Телеведучий Євген Кисельов, який минулого тижня попрощався з глядачами телеканалу «Інтер», розпочинає співпрацю з телеканалом «112 Україна», де вестиме свій новий проект. Про це повідомила прес-служба «112 Україна».
Євген Кисельов переходить на «112 Україна»
Євген Кисельов переходить на «112 Україна»

Своє рішення пан Кисельов прокоментував так: «Звісно, це буде програма про політику – внутрішню та зовнішню, про важливі події тижня. Детальніше розповідати про це я не хочу. Нехай глядач сам побачить. Скажу лише одне: мені давно подобається “112 Україна”. Я не раз був гостем ефіру. На мою думку, цей канал – безумовний лідер інформаційного ефіру, і я сподіваюся, що мій внесок буде значущим у його роботу».

Дату премєри, а також назву проекту Євгена Кисельова канал «112 Україна» обіцяє повідомити найближчим часом.

Нагадаємо, що 15 квітня «Детектору медіа» з власного джерела стало відомо, що Євген Кисельов звільняється з «Інтера». Згодом того ж вечора на початку випуску ток-шоу «Чорне дзеркало» на телеканалі «Інтер» Євген Кисельов попрощався з глядачами та передав обов’язки ведучого Олексію Ліхману. Пан Кисельов сказав, що в нього «давно назріла потреба зайнятися деякими проектами у сфері незалежної політичної журналістики, яку на “Інтері”, на жаль, реалізувати не може».

Фото - з архіву «Детектора медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2520
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду