Названо переможців конкурсу медіаматеріалів про позитивні історії переселенців (ВІДЕО)

15 Квітня 2016
1249

Названо переможців конкурсу медіаматеріалів про позитивні історії переселенців (ВІДЕО)

1249
Роботи журналістів Expert-KR (Кривий Ріг), «Громадське ТБ. Полтава» та «Радіо Свобода» стали переможцями конкурсу медіаматеріалів, що висвітлюють історії успіху внутрішньо переміщених осіб. Конкурс було організовано ГО «Інтерньюз-Україна» за підтримки Програми Розвитку ООН в Україні та уряду Японії.
Названо переможців конкурсу медіаматеріалів про позитивні історії переселенців (ВІДЕО)

Про це йдеться на сайті «Інтерньюз-Україна» .

Перше місце виборов спецпроект «Переселення» від громадського медіа-ресурсу Expert-KR з Кривого Рогу (Дніпропетровська область).

Друге місце зайняли документальні матеріали від «Громадське ТБ.Полтава».  Роботи-переможці:

На третьому місці з мінімальним відривом від попереднього переможця – документальні матеріали від «Радіо Свобода». Роботи-переможці:

-«Україна має стати лідером серед виробників меду в світі – план переселенця Шмулі».

-«Київська донеччанка розповіла, чому живе між Києвом і Донецьком»

-«"Я допомагаю своїм землякам, але там інакше вважають" – волонтерка з Луганська»

Конкурс матеріалів ставив акцент на позитивних історіях переселенців, а саме історіях успіху в облаштуванні нового життя. Хтось відкрив новий бізнес, хтось вдало влаштувався на роботу, хтось подолав життєву драму і успішно адаптувався до нових умов на новому місці, – все це стало сюжетами для медіа-матеріалів, які брали участь у конкурсі. Загалом на конкурс надішло понад 180 матеріалів від понад 130 медіа.

Переможці отримають подарункові сертифікати на купівлю журналістського обладнання.

Конкурс відбувався в рамках ініціативи «Разом до успіху», що втілювалася за фінансової підтримки Програми Розвитку ООН в Україні (в межах проекту «Швидке реагування на соціальні та економічні проблеми внутрішньо переміщених осіб в Україні») та уряду Японії.

Нагадаємо, у березні івано-франківське видавництво Discursus видало збірку інтерв’ю «Переселенці», в якій розповідаються історії 21 героя з Криму та Донбасу, які змогли успішно влаштувати своє життя в інших містах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1249
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду