У Миколаєві адвокат погрожував журналісту «Преступности.НЕТ»

У Миколаєві адвокат погрожував журналісту «Преступности.НЕТ»

4 Квітня 2016
3074

У Миколаєві адвокат погрожував журналісту «Преступности.НЕТ»

3074
Миколаївське інтернет-видання «Преступности.НЕТ» заявляє, що місцевий адвокат Володимир Верцюх погрожував журналісту сайту фізичною розправою за зйомку біля будівлі Апеляційного суду у Миколаєві.
У Миколаєві адвокат погрожував журналісту «Преступности.НЕТ»
У Миколаєві адвокат погрожував журналісту «Преступности.НЕТ»

Про це йдеться у новині на сайті «Преступности.НЕТ».
Інцидент стався 1 квітня, після судового засідання, в ході якого офіцер Військової служби правопорядку Віктор Вієру, засуджений за ДТП, намагався довести колегії суддів, що він був тверезий за кермом. В судах першої та другої інстанцій його захищав адвокат Володимир Верцюх.

По закінченню засідання кореспондент «Преступности.НЕТ» вирішив сфотографувати виходять з будівлі Віктор Вієру і його адвокат. Як стверджує видання, захисник накинувся на журналіста з нецензурною лайкою і погрозами.

«Пішов на х…, ще раз порушиш мої права - я тебе покалічу і подам до суду.
Якщо ти будеш порушувати закон, я буду змушений захищатися, - цитує видання адвокат.

На пояснення журналіста, що зйомка проводиться в громадському місці, адвокат заявив, що таким чином порушуються його громадянські права, які начебто гарантовані Європейською Конвенцією про права людини.



Нагадаємо, 1 квітня у Миколаєві невідомий погрожував журналістам інтернет-видання «Преступности.НЕТ» і обіцяв підпалити редакцію, якщо з сайту не буде прибрана інформація про самогубство сина судді Апеляційного суду Миколаївської області.

Фото, відео: «Преступности.НЕТ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3074
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду