Невідомий погрожує за публікацію журналістам миколаївського видання «Преступности.НЕТ»

Невідомий погрожує за публікацію журналістам миколаївського видання «Преступности.НЕТ»

1 Квітня 2016
2992

Невідомий погрожує за публікацію журналістам миколаївського видання «Преступности.НЕТ»

2992
У Миколаєві невідомий погрожував журналістам інтернет-видання «Преступности.НЕТ» і обіцяв підпалити редакцію, якщо з сайту не буде прибрана інформація про самогубство сина судді Апеляційного суду Миколаївської області.
Невідомий погрожує за публікацію журналістам миколаївського видання «Преступности.НЕТ»
Невідомий погрожує за публікацію журналістам миколаївського видання «Преступности.НЕТ»

Про це повідомляє видання «Преступности.НЕТ».

Раніше видання повідомили, що 30 березня в Миколаєві з балкона викинувся син судді Апеляційного суду.

«У мене поки що прохання - приберіть статтю про самогубство хлопця. Ви розписуєте - чий це син, ні чий це син... Про Яценюка краще пишіть, як він країну розкрадає...», - заявив чоловік, який подзвонив на редакційний телефон з мобільного телефону.

Чоловік не представився і почав далі погрожувати: «Ми як дружній колектив, друзі цього хлопця дуже наполегливо рекомендуємо - приберіть цю статтю, тому що ми приїдемо в вашу редакцію і спалимо… всю вашу редакцію».

Крім цього, він обурився, що спочатку інформація була подана «за попередньою інформацією» і з неточностями, а потім виправлена. Пояснення, що інформацію в такому вигляді повідомили в поліції, його не влаштувало, і невідомий продовжував погрози.

«Так поліція стільки повідомляє, що вони сепаратистів ловлять пачками в день, і ви це ж пишете, не перевіривши... Помилкову... у нас вся поліція зараз помилкова, тому що влада така прийшла, яку ви підтримуєте...», - заявив той, що дзвонив, і кинув слухавку.

Журналісти зателефонували за номером, з якого надійшли погрози, але чоловік, що підняв трубку, заявив, що нібито погрожував не він – мовляв, у нього попросили телефон подзвонити.

Редакція «Преступности.НЕТ» у своєму розпорядженні запис погроз, але через велику кількість нецензурної лайки, яку використовував невідомий, поки не викладає на сайт цей запис. Також в розпорядженні редакції є ще деякі дані щодо самогубства, які не публікуються з етичних міркувань.

Нагадаємо, екс-співробітник прикордонної служби одеського аеропорту Павло Кучеренко, який в червні 2015 року був затриманий співробітниками СБУ в Одесі за організацію мітингу біля СІЗО на підтримку обвинуваченого в сепаратизмі редактора інтернет-видання «На самом деле» Артема Бузіли, подав позов до суду на миколаївське інтернет-видання «Преступности.НЕТ».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2992
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду