Олександр Моторний став співведучим ток-шоу «Право на владу»

Олександр Моторний став співведучим ток-шоу «Право на владу»

16 Жовтня 2015
2154

Олександр Моторний став співведучим ток-шоу «Право на владу»

2154
Олександр Моторний став співведучим ток-шоу «Право на владу»
Олександр Моторний став співведучим ток-шоу «Право на владу»

15 жовтня в суспільно-політичному ток-шоу «Право на владу» на каналі «2+2» з'явився співведучий - Олександр Моторний, воєнний кореспондент телеканалу «1+1» і ведучий програми «Спецкор» на каналі «2+2». Про це стало відомо під час ефіру програми.

 

Водночас у програмі залишився і таємничий ведучий за кадром.

 

«Із сьогоднішнього дня всі, хто рвуться до влади, чутимуть не лише мій голос, а й дивитимуться в очі Олександру Моторному», - сказав анонімний ведучий «Права на владу».

 

До 15 жовтня ток-шоу «Право на владу» виходило в ефірі телеканалу «2+2» (а в минулому - на «1+1») з ведучим, який залишався інкогніто для всіх учасників ток-шоу та модерував обговорення з-за лаштунків. Телеканал приховував ім'я ведучого, йому навіть змінювали голос під час ефіру.

 

Нагадаємо, канал «1+1» запустив власне суспільно-політичне ток-шоу «Право на владу» 11 вересня 2014 року. Другий сезон стартував 22 січня 2015 року. Із вересня 2015 року «Право на владу» переїхало на «2+2» у зв'язку з початком виходу на «1+1» ток-шоу Савіка Шустера «Шустер live». І хоча вихід «Шустер live» на «1+1» припинився після двох ефірів, «Право на владу» залишилося в сітці «2+2».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2154
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду