Колектив ТСН нагороджений недержавною відзнакою «Народний герой України»

Колектив ТСН нагороджений недержавною відзнакою «Народний герой України»

13 Жовтня 2015
1794

Колектив ТСН нагороджений недержавною відзнакою «Народний герой України»

1794
Колектив ТСН нагороджений недержавною відзнакою «Народний герой України»
Колектив ТСН нагороджений недержавною відзнакою «Народний герой України»

Колектив «Телевізійної служби новин» (ТСН) телеканалу «1+1» нагороджений недержавною відзнакою «Народний герой України». Церемонія нагородження відбулася 13 жовтня о 10:30 в одеському оперному театрі. Про це йдеться в повідомленні прес-служба каналу «1+1».

 

Орден «Народний герой України» - українська недержавна нагорода, запроваджена у 2015 році за ініціативою колекціонера антикваріату та волонтера Андрія Боєчка та ювеліра Дмитра Щербакова. Нагорода вручається громадянам України, а також громадянам іноземних держав за видатні заслуги в обороні незалежності України та волонтерській допомозі збройним силам.

 

Нагорода виконана у двох модифікаціях: червоно-чорна стрічка на колодці - для воїнів, що зі зброєю в руках захищали українську землю; жовто-блакитна стрічка на колодці - для волонтерів, медиків та активістів.

 

Кореспондент ТСН Олександр Моторний, який спочатку був заявлений до нагороди її ініціаторами, дізнавшись про це, вирішив відмовитись від особистого ордену, адже вважає її заслугою всієї команди ТСН: «Я працював там не один - сюжети робить ціла команда. І я не маю морального права прийняти нагороду сам. Крім мене у зоні АТО активно працюють і мої колеги - не лише журналісти, а й оператори та водії. Тому вважаю, що відзначати когось одного несправедливо». Комісія погодилася із цим аргументом, тому було вирішено вручати нагороду всій команді ТСН телеканалу 1+1.

 

«Нагорода виготовляється зі срібла 925-ї проби. Метал не купується. Його надсилають звичайні люди з усіх куточків світу. У кожній нагороді є частинка кожної людини, вдячної всім тим, хто, не шкодуючи себе, бореться за нашу свободу. Саме це робить кожен орден безцінним», - зазначають ініціатори нагороди.

 

Від імені ТСН нагороду отримали кореспонденти Наталя Нагорна та Євгенія Цвєтанська, оператор Михайло Путята та водій Сергій Шпортіло.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1794
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду