У Запоріжжі команді програми «Ревізор» погрожували та виштовхували з ресторану

У Запоріжжі команді програми «Ревізор» погрожували та виштовхували з ресторану

27 Вересня 2015
5007
27 Вересня 2015
14:39

У Запоріжжі команді програми «Ревізор» погрожували та виштовхували з ресторану

5007
У Запоріжжі команді програми «Ревізор» погрожували та виштовхували з ресторану
У Запоріжжі команді програми «Ревізор» погрожували та виштовхували з ресторану

Команда проекту «Ревізор», що виходить на Новому каналі, зіткнулася з переслідуванням. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Вороже зустріли журналістів  представники ресторану «Фієста» у Запоріжжі.

 

«Керуюча, як могла, перешкоджала роботі групи, кричала :"Я не хочу вас пускати. Не потрібні мені ваші документи! Ви сюди не зайдете"», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Ведучому Вадиму Абрамову вдалося проникнути на кухню і за допомогою невеликої професійної камери зняти, в якому стані робоче місце шеф-кухаря. Незабаром до приміщення потрапила  редактор Анна Жижа й оператор.

 

 


 

 

Після цього, за даними Нового каналу, знімальній групі почав погрожувати чоловік, який відмовився представитися. Він кричав, вимагав, щоб журналісти залишили приміщення та погрожував застосуванням зброї.

 

Команда проекту все ж відзняла матеріал у «Фієсті». Цей сюжет увійде до випуску «Ревізора» 28 вересня, а подробиці нападу на знімальну групу - до пост-шоу «Страсті за Ревізором».

 

Нагадаємо, в ефірі нового каналу виходить вже шостий сезон реаліті-шоу власного виробництва «Ревізор». Від початку, з 2011 року його ведучою була Ольга Фреймут. Вона перевіряла заклади громадського харчування та готелі в різних містах країни на предмет якості обслуговування, приготування страв, вмісту продуктів, стану номерів. З початку 2014 року телеведуча перейшла працювати на «1+1», де у вересні 2014 року на стартував проект «Інспектор Фреймут», у якому пані Фреймут теж перевіряє заклади громадського харчування.

 

У юридичному департаменті Нового каналу заявили, що якщо новий проект «1+1» виявиться плагіатом, Новий канал «захищатиметься всіма доступними способами».  Надалі канал подав позов на «1+1». Судова тяжба триває.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5007
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрій
3126 дн. тому
"У понеділок, 28 вересня, команда проекту «Ревізор», що виходить на Новому каналі, зіткнулася з переслідуванням." Агов, це де так навчяають писати??? 28 вересня минулого року? Сьогодні начебто 27. Команда "виходить" і "зіткнулася"???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду