До 23 серпня – реєстрація на тренінг «Як поширювати принцип недискримінації в Україні»

17 Серпня 2015
2540

До 23 серпня – реєстрація на тренінг «Як поширювати принцип недискримінації в Україні»

2540
До 23 серпня – реєстрація на тренінг «Як поширювати принцип недискримінації в Україні»

28-29 серпня у Києві відбудеться тренінг «Як поширювати принцип недискримінації в Україні: від інформаційних медіа кампаній до мистецтва перформансу». До участі запрошуються громадські активісти та активістки, які працюють із темою рівності та недискримінації, прав людини та в організаціях, що опікуються правами окремих груп осіб, а також інші зацікавлені особи.

 

Від тренерів та експертів ви дізнаєтесь:

- як розробляти та проводити інформаційні медіа-кампанії;

- що таке основи ефективного інтернет-маркетингу;

- як зробити правозахисні тренди медійно успішними;

- які є вдалі практики правозахисного перформансу;

- як презентувати образ: акценти та символи у постановці перформансу.

 

Тренінг передбачатиме обрання та виконання практичних завдань. Учасникам пропонуватимуться моделі розробки правозахисних перформансів на тему рівності та недискримінації, адаптовані до реалій українського сьогодення.

 

Протягом двох днів з учасниками працюватимуть Антон Воронюк, керівник школи інтернет-маркетингу; Марія Куліковська, українська художниця, перформер та інші.

 

Тренінг організовується Центром Громадянських Свобод та Проектом «Без кордонів»/ГО «Центр Соціальна Дія» в рамках діяльності Коаліції з протидії дискримінації в Україні за підтримки Європейської Комісії та Міжнародного фонду «Відродження».

 

Вибір учасників здійснюється на конкурсній основі. Бажаючі взяти участь у тренінгу повинні до 23 серпня заповнити аплікаційну форму за посиланням.

 

Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 25 серпня кожному апліканту.

 

Пріоритет при відборі учасників буде наданий представникам/представницям організацій-учасниць Коаліції з протидії дискримінації в Україні. Коаліція відкрита до приєднання усіх громадських організацій, які готові підтримати Меморандум Коаліції.

 

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасники та учасниці заходу забезпечуються харчуванням та роздатковими матеріалами, для іногородніх забезпечується проживання та відшкодовуються транспортні витрати.

 

Із запитаннями треба звертатись до Марії Лисенко, Центр Громадянських Свобод 0503411399, ccl.org.ua@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду