Журналісти газети «Український футбол» оголосили страйк – ЗМІ

Журналісти газети «Український футбол» оголосили страйк – ЗМІ

14 Серпня 2015
3802

Журналісти газети «Український футбол» оголосили страйк – ЗМІ

3802
Журналісти газети «Український футбол» оголосили страйк – ЗМІ
Журналісти газети «Український футбол» оголосили страйк – ЗМІ

Призупинено роботу найстарішого  футбольного видання - газети «Український футбол» через страйк журналістів. Про це повідомляє сайт fakty.ictv.ua з посиланням на власні достовірні джерела.

 

Працівники газети страйкують через те, що не отримували зарплату кілька місяців. Сьогоднішній номер газети - від 14 серпня, не вийде.

 

«Самі журналісти видання від будь-яких коментарів на диктофон відмовилися, а головний редактор УФ Сергій Бондаренко на телефонні дзвінки не відповідає», - повідомили «Факти» ICTV.

 

Наразі телефон редакції газети не відповідає.

 

Газета «Український футбол» була заснована у березні 1991 року. На сайті видання зазначається, що воно виходить двічі на тиждень (по вівторках та п'ятницях) українською мовою. Газета «Український футбол» поширюється у всіх регіонах України. Її тираж - 16 300 примірників.

 

Нагадаємо, в 2011 році «Український футбол» разом з газетою «Молодь України» вийшли зі складу державного видавництва «Преса України» та змінили засновників. Видавцем газети «Український футбол» стало товариство з обмеженою відповідальністю «Видавничий дім «Український футбол». Товариство, за словами головреда Сергія Бондаренка, було засновано трудовим коллективом видання.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду