Керівник студії Animagrad Єгор Олесов став членом Європейської кіноакадемії

Керівник студії Animagrad Єгор Олесов став членом Європейської кіноакадемії

16 Липня 2015
2654

Керівник студії Animagrad Єгор Олесов став членом Європейської кіноакадемії

2654
Керівник студії Animagrad Єгор Олесов став членом Європейської кіноакадемії
Керівник студії Animagrad Єгор Олесов став членом Європейської кіноакадемії

Кінопродюсер і керівник київської анімаційної студії Animagrad Єгор Олесов став членом Європейської кіноакадемії (European Film Academy). Про це повідомляється на сайті кінокомпанії Film.ua Group, до якої входить студія.

 

«Для мене велика честь приєднатися до Європейської кіноакадемії. Участь у подібних міжнародних організаціях зараз вкрай необхідна для отримання нового досвіду і подальшого професійного зростання. Я також сподіваюся, що це дозволить налагодити ще більше робочих контактів з потенційними партнерами для подальшого спільного виробництва кіно та анімації», - зазначає Єгор Олесов.

 

Одним з проектів, над якими зараз працює Animagrad, є мультсеріал «Ескімоска». Студія планує зняти п'ять сезонів, як це передбачено умовою угоди з компанією HanzhonkovFilm, яка займалась виробництвом першого сезону «Ескімоски». Мультсеріал показує в ефірі телеканал «1+1».

 

Нагадаємо, Європейська кіноакадемія називає своїм головним завданням просування кіномистецтва Європи у світі. Академія була заснована в 1989 році шведським режисером Інгмаром Бергманом. Вона об'єднує близько 3 тисяч професіоналів у галузі кіно.

 

До лав академії також входять Роман Балаян, Олена Фетісова, Денис Іванов, Андрій Халпахчі, Андрій Курков, Алік Шпилюк,Кирило Шувалов та Мирослав Слабошпицький.

 

У березні шість членів творчої групи фільму Мирослава Слабошпицького «Плем'я» також увійшли до складу Європейської кіноакадемії. Це сталося через те, що у грудні 2014 року український фільм вперше в історії здобув приз Європейської кіноакадемії (так званий «Єврооскар») «Європейське відкриття» за найкращий дебют. Новими членами Європейської академії стали продюсер та оператор-постановник Валентин Васянович, художник з костюмів Олена Гресь, звукорежисер Сергій Степанський, продюсери Ія Мислицька та Олена Слабошпицька. Актриса Яна Новікова, яка виконала головну жіночу роль у цьому фільмі, в Академії представляє Білорусь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2654
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду