Власкором «Інтера» у Вашингтоні стане ведучий «Дождя» Тихон Дзядко

Власкором «Інтера» у Вашингтоні стане ведучий «Дождя» Тихон Дзядко

15 Липня 2015
3448

Власкором «Інтера» у Вашингтоні стане ведучий «Дождя» Тихон Дзядко

3448
Власкором «Інтера» у Вашингтоні стане ведучий «Дождя» Тихон Дзядко
Власкором «Інтера» у Вашингтоні стане ведучий «Дождя» Тихон Дзядко

Заступник головного редактора російського телеканалу «Дождь» і ведучий Тихон Дзядко з вересня розпочне роботу в якості власного кореспондента українського телеканалу «Інтер» у Вашингтоні. Про це пан Дзядко повідомив Lenta.ru.

 

За його словами, він прийняв пропозицію «Інтера» через інтерес до майбутніх виборів у США, які відбудуться в листопаді 2016 року. «Мені просто цікаво тимчасово попрацювати там. Тим паче, що там скоро вибори, і дивитися на це все зсередини буде особливо захопливо», - пояснив він.

 

В ефірі «Дождя» пан Дзядко пропрацює до середини серпня. «Я буду радий у якомусь вигляді продовжити співпрацю з "Дождем", якщо це буде всім зручно, але в попередньому режимі в якості заступника головного редактора і ведучого я, звісно, працювати не буду», - сказав він.

 

Тихон Дзядко працює заступником головного редактора телеканалу «Дождь» із січня 2014 року. На каналі він веде тижневу програму Hard Day's Night і новинні програми. З 2010 по 2013 рік разом з братами Пилипом і Тимофієм Дзядками він вів на «Дожде» програму «Дзядко 3». Раніше журналіст кілька років працював ведучим на російській радіостанції «Эхо Москвы».

 

Нагадаємо, що в інформаційно-аналітичних програмах «Інтера» вже працює кілька російських громадян. Зокрема, ведучим ток-шоу «Чорне дзеркало» є російський тележурналіст Євген Кисельов, заступником директора новинного продакшну «Інтера» НІС - російський політтехнолог Ігор Шувалов, а креативним продюсером інформаційно-аналітичної програми «Подробности недели» - російська журналістка Марія Столярова.

 

Власниками телеканалу «Інтер», згідно з публічними повідомленнями, є олігарх Дмитро Фірташ і народний депутат від «Опозиційного блоку» Сергій Льовочкін.

 

«Детектор медіа»

Фото - Lenta.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду