У Житомирі невідомий напав на журналістку телеканалу СК1

У Житомирі невідомий напав на журналістку телеканалу СК1

23 Червня 2015
1783

У Житомирі невідомий напав на журналістку телеканалу СК1

1783
У Житомирі невідомий напав на журналістку телеканалу СК1
У Житомирі невідомий напав на журналістку телеканалу СК1

У Житомирі 22 червня близько 13:30 невідомий чоловік скоїв напад на журналістку місцевого телеканалу СК1 Марину Вишинську. Про це повідомляє видання «Житомир.today».

 

Напад стався біля приміщення Житомирської міської ради. Закінчивши збір матеріалу для чергового сюжету, знімальна група телеканалу СК1 повантажила до службового автомобілю техніку і збиралася повертатися до студії. У цей час невідомий підійшов ззаду до журналістки Марини Вишинської, вдарив її по голові та втік з місця події.

 

Від удару 25-річна дівчина впала. Колеги Марини одразу ж викликали працівників міліції та «швидкої» допомоги. Журналістку відвезли в травмпункті однієї з міських лікарень.

 

За повідомленням «Житомир.today», зловмисник був одягнений у чорний одяг, зокрема - у чорну шкіряну куртку. На вигляд чоловіку було 40-45 років. Пошуки нападника тривають.

 

Прес-служба УМВС України в Житомирській області підтвердила, що журналісти звернулися до міліції: «22 червня надійшло повідомлення про травмування працівника одного з місцевих телеканалів. Знімальна група уже завершила роботу, коли журналістку раптово вдарив незнайомець. Нині міліція з'ясовує усі обставини».

 

За даними міліції, в дівчини в травмпункті констатували забій м'яких тканин правої скроневої ділянки. «Триває з'ясування обставин. Наразі міліція опитує дівчину та можливих очевидців. Подію відповідним чином зареєстровано», - інформує прес-служба житомирського УМВС.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1783
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду